ای خدا.همین موقعا عقده ایی ها عقده شون رو خالی میکنن
دقیقا
مشخص داره عقده گشایی میکنه
یبارمبخاطر عروسی دخترخالم ازارم داد منم جوابشو گذاشتم جلوش ولی ادم بشو نیست
پفک نمکی سابق هستمبرای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسیاز الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منهم همیشه عروسی خواهرهام با چشم پراشک میرفتم درکت میکنم
چرا؟
پفک نمکی سابق هستمبرای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسیاز الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.
همین دیگه کلا عقده ایی ان هزار بهانه الکی عروسی دختر عموم منو با خشم از مجلس کشید بیرون خونمون توی همون کوچه بود که عروسی بود فامیلهاش که مرد هم بودن تو گوشش خونده بودن رفتم خونه یه عالم فحش و بد و ببراه بهم گفت الکی الکی خدا ازش نگذره روز بعد از عروسی خانواده ام اومدن خونمون ناهار اصلا تحویل نگرفتشون بمیرم واسشون یک گوشه غریب نشسته بودن
همین دیگه کلا عقده ایی ان هزار بهانه الکی عروسی دختر عموم منو با خشم از مجلس کشید بیرون خونمون توی ه ...
خیلی بده خیلی
ادم دوس داره خفه کنه طرف مقابلش رو
ولی خب منم اگه کار بد کنهتلافی میکنم
تا الان نمیکردم ولی چن ماهه ک تلافی در میام
خیلی بده خیلی ادم دوس داره خفه کنه طرف مقابلش رو ولی خب منم اگه کار بد کنهتلافی میکنم تا الان نم ...
باورت نمی شه تمام عروسی ها بهم زهرمار چه عروسی فامیل خودش چه فامیل من کلا خل وضع دیگه منهم دیوانه شدم نه میتونم تلافی کنم نه هیچی فقط جیغ جیغ میکنم و داد وبیداد ....
باورت نمی شه تمام عروسی ها بهم زهرمار چه عروسی فامیل خودش چه فامیل من کلا خل وضع دیگه منهم دیوانه شد ...
نه اقا فامیل خودش رو خوش و خرم میره و میاد ولی فامیلای من رو بد میدونه منم تا الان سواری میدادم ولی دیگه نمیذارم