2777
2789

میشه دست بزاری رو شکمت برای مامان شدن منم دعا کنی ...فاطمه هستم

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برنامه یک زن رو دانلود کردم،هفته رو دقیق گفت، همون چیزی که دکترم گفت، ولی روز دقیقشو نمیدونم درست ...

من از ماشین حساب بارداری تو گوگل استفاده میکردم..تاریخ دقیقشو‌ میگفت درست عین گفته ی سونوگرافی.ولی دیروز یه هفته زودتر حساب کرد برام

آرتام💙
من از ماشین حساب بارداری تو گوگل استفاده میکردم..تاریخ دقیقشو‌ میگفت درست عین گفته ی سونوگرافی.ولی د ...

برنامه یک زن رو نصب کن به نظرم درست میگه، چون خوده دکترمم حساب کرد با این برنامه یکی بود.حالا من قراره سه هفته دیگه برم سونو ببینم اونجا چی میگن،ببینم با این برنامه یکی هست یا نه

به من وقت سزارین داده.شما طبیعی زایمان کردین؟

من شرایطم خاص بود قرار بود دو هفته آخر بستری باشم که 38 هفته بشم اما یه روز بستری بودم نشت کیسه آب داشتم.کیسه اب رو پاره کردن که طبیعی زایمان کنم اما بچه افت ضربان پیدا کرد اورژانسی سزارین شدم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
به من وقت سزارین داده.شما طبیعی زایمان کردین؟

تاریخ زایمان طبیعی رو بر اساس اولین روز آخرین پریود در نظر میگیرن که میشه ۴۰ هفته تمام..سزارین رو یک هفته زودتر یعنی ۳۹ هفته که بعضی دکترا هم براساس سونوهای هفته های آخر ممکنه ۳۸ هفته سزارین کنن