2777
2789

HM قیمتشم براساس ابعادش متفاوته 

این مدلی پرسیدم ( ۱۷۰ ) تومن بود

ولی نمیدونم خوبه یا نه 

اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنید میخام زود تَرَک نخوره 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر

بنظرم چوبی نگیر از این شیشه نشکنا بگیر چوبی زود خط و خش میفته و زخمی میشه کثیفی میره لابلاش

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

عکس از کنارش نداری ؟ فکر کنم از این تخته چند لایه هاست ، اونا به درد نمی‌خورن، بعد از چندبار شستشو باد میکنن، فقط چوب گردو عالیه واسه تخته ، یک تکه و ضخیمه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مگه شیشه ای هم هس؟!!  تاحالا ندیدم

آره عزیز جان من ده سال پیش برای جهیزیه ام خریدم    شیشه نشکن هست خیلی خوبه

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
عکس از کنارش نداری ؟ فکر کنم از این تخته چند لایه هاست ، اونا به درد نمی‌خورن، بعد از چندبار شستشو ب ...

از بغل هاش نگاه کردم تو بازار از نزدیک 

حالا لایه لایه ولی خوده فروشنده گفت این طرح برش لیزری هس 

نمیدونم دروغ گف یا نه 

انقد تنوع تخته زیاده نمیدونم کدوم خوبه 

...

https://www.digikala.com/product/dkp-6412837/%D8%AA%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AF%D9%84-spnd-berry

من هفت ساله دو تا از اینا دارم، با روز اولش مو‌ نمیزنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.