دخترم دوسال سه ماهشه میخوام از پوشک بگیرم از دیروز....تند تند میبرم حیاط اما دیروز هر بار میپرسیدم داری میگفت نه ولی میبردم حیاط داشت....دوبارم تو خونه کارشو انجام داد ....اصلا تشویق براش معنی نداره میگم بهت خوراکی میدم اگه جیش کنی گریه میکنه که باااااید خوراکیو بدی بعدم باز انجام نمیده افرین و دست اینا میزنم براش اصن توجه نمیکنه....هر چی هم میگم دقیقا برعکس انجام میده....کی بچش اینطوری بوده بگین چیکار کنم چند دقیقه یبار ببرم حیات؟الان هم شیر خورد ی شیشه هم دو لیوان چای خورد اما بردم حیات کاری نکرد
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
این بچه امادگیشو نداره بزار سه ماه دیگه امتحان کن اگه همکاری نکرد بازم صبر کن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کم کم درست میشه صبر داشته باش تو باز به تشویقات ادامه بده منمپسرم یک سال و ده ماهگی شروع کردم بعضی وقتا پیش می اومد که جیش کنه ولی خیلی زود عادت کرد
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
عزیزم همین جوریه،تا ماه دیگه بهتر میشه،ببین از اول قول هدیه ندیه،هر وقت بردی حیاط جیش کرد جایزه رو بده دستش بگو جایزه جیش،بعد ازین کار دیگه هر وقت جیش داره خودش از ذوق جایزه داد میزنم جایزه جایزه میره سمت دشوووری،البته فعلا نه ها،یک هفته بعد از جیش هر سری زود جایزه بده عادت میکنه،جایزه هم یه دونه اسمارتیز یا یه دونه ژله کوچولو باشه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یکم سخته می ترسه یکم بگذره عادت میکنه داداش من می ترسید دستشویی بزرگ رو نمیکرد پوشک میکردی دستشویی م ...
تا کی اینجوری بود،پسر منم جیش رو خودش میره دشواری ولی تا پی پی داره میگه پوشک کنین ،نی نی نیست خخخخخ
آخه خیلی کوچولو تر بود همش پوشکشو میکند،ما بهش میگفتیم نی نی که پوشک نداره اصن نی نی نیست،حالا که داریم از پوشک میگیریم همونم تحویل خودمون میده😂😂
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن