2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کرونا گرفته

78 بازدید | 7 پست

پسرم دوساله و چهار ماهشه اولش یک روز تب کرد از دیشبم افتاده رو سرفه ممکنه کرونا باشه ؟؟ کرونا برا بچه ها خطرناکه یانه؟؟؟

خدایا شکرت

بچه خواهرشوهرم گرفته بودفقط چندروزاول تب داشت وهیچ علامت دیگه ای نداشت .احتمالش هم هست سرماخوردگی باشه پسرتون ولی بازم بهتره یه چکاپش ببرید

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه خواهرشوهرم گرفته بودفقط چندروزاول تب داشت وهیچ علامت دیگه ای نداشت .احتمالش هم هست سرماخوردگی با ...

سرفه هاش خشکه و نفس تنگی داره مشخصه خیلی بد دارو هست نگرانشم😔😔

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرفه هاش خشکه و نفس تنگی داره مشخصه خیلی بد دارو هست نگرانشم😔😔

نگران نباش .ببرش کلیلینک اطفال زودتر .انشاءالله خیییلی زودخوب میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دختر من دوسال و نیمه اس دوبار تاحالا گرفته. تب شدید داشت دو روز و بعدش سرفه خشک. اشتهاشون بشدت کم میشه ی هفته دخترم لب ب غذا نزد ۳ کیلو کم کرد. بعدشم خوب میشن خطرناک نیست ولی اذیت میشن. مراقب تبش باش

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

ابجی گلم سلام ‌ من خودم کرونا گرفتم . خواهرشوهرمم گرفت با شوهرش وبچه هاش . بچه هاش به ترتیب کلاس ششم هفتم و سه ونیم ساله هستن . همه اشون گرفتن وااحمدلله خوب شدن وخوب شدیم . ببین حتما ببرش دکتر.  من خودم یکشنبه هفته پیش واکسن زدم یه روز جاش دردمیکرد وقتی خوب شد از روز سه شنبه سرفه هام شروع شد دکتر عمومی رفتم گفت اصر واکسنه . دیروز رفتم متخصص داخلی یه شربت داد بهم. با قرص سفکسیم 

منم فکرکردم سفکسیم مسکنه با ناپروکسن اشتباه گرفتم .امروز صبح تو نت زدم دیدم بله سفکسیم برای عفونت باکتریایی گلو هست . از امروز صبح شروع کردم . دعا کن خوب بشم. منم برای بچه ات دعا میکنم زودی خوب بشه. ولی حتما دکتر ببرش

ابجی گلم سلام ‌ من خودم کرونا گرفتم . خواهرشوهرمم گرفت با شوهرش وبچه هاش . بچه هاش به ترتیب کلاس ششم ...

دکتر بردمش چقدر دارو بهش داده اما نمیخوره همه رو میریزه بیرون😔

خدایا شکرت