2777
2789

سلام دوستان

ببینید ما خانوادگی سرما خوردیم. منو همسرم و دخترم بهتر شدیم. دگزا زدیم و با شربت و دارو بهتریم. ولی پسرم ۷ سالشه اول آبریزش بینی داشت و بعد هم سرفه شروع شد. سه نسخه دکتر بردم نمیگن کرونا نیست نمیگن هست... سرفه داره فقط. گلوش هم گفتن صافه... پس ریه اش درگیره یعنی؟؟؟ آخه شربت گیاهی براش دادن که من دو نوبت دادم بهش. بعد از یه ساعت هرچی خورده گلاب به روتون بالا آورده... درحالت عادی خوبه ها فقط سرفه میکنه... وقتی هم شربت گیاهی سرفه میدم بالا میاره. چه کار کنم؟ شوهرمم نیست. دست تنهام. چه کنم؟ ممکنه کرونا باشه؟ فقط سرفه داره کرونا؟؟؟ بخدا دیشب و امشب نخوابیدم. الان کلی باالا اورده. میترسم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممكنه كرونا هم باشه آزمايش نشون نميده واسه پسر من كه سه روز تب داشت دكتر ميگفت كروناست چندبارم تست گرفتن منفى شد ولى دكتر ميگفت من بر حسب تجربه ميگم كروناست يك هفته اى خوب شد سرفه نداشت فقط تب

نترس عزیزم اگرم کرونا باشه زود خوب میشه پسرم منم گرفته بود حالتاش مثل پسر شما بود خداروشکر خوب شد مر ...

چه داروهایی به پسرشما دادن؟

این الان فقط سرفه داره.. همش میترسم نکنه کرونا زده به ریه اش

چه داروهایی به پسرشما دادن؟ این الان فقط سرفه داره.. همش میترسم نکنه کرونا زده به ریه اش

یادم نیس اسمشونو دوتا آمپول سرم زدن براش پسرم تبم داشت گفتن کرونا گرفته

اگه تب بدن درد نداره شاید سرماخوردگی باشه