2777
2789

چطوری؟؟؟😍

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی چک زدم مثبت شد هنگ بودم شوهرمم گریه کرد 

ممنون از تعریف تون😂😂😂😂محتصر و مفید

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بی بی چک زدم مثبت شد اومدم ب شوهرم نشون دادم باورش نمیشه ب تا موقع خواب ب ی جا خیره میشد لبخند میزد😁

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

به سختی 🤭 

سرکار بودم و بوی هر غذایی میومد بن همکاری‌ها میگفتم دلم خواست .. شوخی شوخی رفتند برام بی بی چک گرفتند.. شوخی شوخی استفاده کردم و جدی جدی متوجه شدم ۴ماهه باردارم🤦😅🤭