2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یا پر مشغله بیاید

511 بازدید | 44 پست

دخترا تو رو خدا بگید چه جوری وقت  رو مدیریت میکنید تا به کاراتون برسید؟

چیکار کنم که وقت ببشتری داشته باشم؟

چه جوری همه ی کارا رو انجام بدم.

از چه روش هایی واسه مدیریت کارا و خونه و بچه ها و زندگی استفاده میکنید؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

من شاغل نیستم ولی میخوام درس بخونم واسه کنکور

ولی لصلا مدیریت ندارم.

همه‌ی کارا می مونه.وقت‌کم میارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خواب باید باشن این تایم همه الاف بیکارا هستن😪😂

راست میگی خواهر

پس شما ها بگید چیکارا میکنید که وقت تون تلف میشه که من اون کارا رو نکنم؟😂

سعی کن این کارات تایمشون گاملا مشخص باشه صبحانه ناهار عصرانه شام....و تایم خواب

مرسی عزیزم.

چشم حتما

از این به بعد حتما تایم کارای اساسی رو منظم میکنم

واقعا روتین ثابت ندارم و همین کلی بی نظمی به زندگیم داده

من شاغلم صبح ساعت ۰۵:۳۰ بیدار میشم بعد از بدرقه همسرجان خودمم حاضرمیشم حدود ۰۶:۳۰ از خونه راه میفتم تا ۱۴:۴۵ سرکارم تو راه برگشت خریدهای خونه رو ک از قبل لیست کردم یا چیزایی ک برای شام میخوام تهیه میکنم، تا میرسم خونه اول از همه شام و میزارم بعد یکم استراحت و تی وی و حمام و .... میرم سراغ جمع و جور کردن، همسرم ساعت ۸ میاد شام میخوریم و چای و میوه و....بعدش شروع میکنم جمع و جور کردن آشپزخونه و ....

آخر هر هفته یه نظافت کلی دارم 

لباسشویی هم هر چند روز درمیون 

خرید کلی هم سر هر ماه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
راست میگی خواهر پس شما ها بگید چیکارا میکنید که وقت تون تلف میشه که من اون کارا رو نکنم؟😂

من بیدارم 🤦🤗 

در زمان باید صرفه جویی کرد .. مثلاً آشپزی از من زمان میگیره پس از قبل خیلی چیزها و آماده دارم و سرعت آسپرین به این وسیله بالا میره.. در امور منزل همسرم خیلی همراه هستند .. در مواقع لزوم هم میتونم روی کمک مادر همسرم برای رسیدگی به دخترم حساب کنم .. همه ی اینها + استفاده از زمان و اولویت بندی کارها  

من کنار تمام مشغله هام ک گفتم درحال خوندن زبان برای آزمون آیلتس هم هستم🙃🙃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫