2777
2789
عنوان

چیکار کنم مثل قبل بشم؟ ☹

147 بازدید | 9 پست

قبل از دنیا اومدن دخترم همیشه قران میخوندم زیارت عاشورا نمازام‌حدودا سر وقا 

الان همه شون ترک شدن و در نورد نماز هم بشدت کاااهل شدم...

دخترم الان چهار ماهشه و من خیلی عذاب وجدان دارم اما بازم قران مو نمیخونم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درک میکنم با بدنیا اومدن بچه آدم شرایط زندگیش تغییر میکنه و روی انجام همه چیز از جمله مسائلی که گفتی تاثیر میذاره

کم کم شروع کن و دوباره به روال قبلی برگرد، خدا کمکت میکنه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم درک میکنم با بدنیا اومدن بچه آدم شرایط زندگیش تغییر میکنه و روی انجام همه چیز از جمله مسائلی ک ...

مررسی که درکم میکنی عزیزم 

همش خستم ولی انگاری برا توگوشی گشتن وقت دارم برا نماز نه 

مررسی که درکم میکنی عزیزم  همش خستم ولی انگاری برا توگوشی گشتن وقت دارم برا نماز نه

میفهمم این دوران رو خودم هم گذروندم گلم😉

به خودت زمان بده، یه ذره یه ذره گوشی رو بذار کنار و وقتشو به عبادت بده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من بعد از ازدواج اینجوری شدم دقیقا مثل شما که ناراحتم و عذاب وجدان دارم شدید ولی کاری هم نمیکنم😔نمیدونم چرا اینقدررر تنبلیم میاد

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅