2777
2789

ولی پیش دیگران خیلی بالغانه و مستقل عمل میکنم شاغل هستم.ولی پیش خانواده ام میرم  خیلی بچه ننه میشم رفتار بچگانه بزدلانه دارم.خیلی لوس میشم حالا عروس و دامادمون گاهی اوقات میان بعضی وقتا بچه بازی درمیارم خجالت میکشم بعد خودم میگم زن گنده این چکاریه😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که 

دختر خالم سی سالشه متاهله . هنوزم معتقده موهاش بلنده و خودش نمیتونه بشوره گاهی خالم میره موهاشو براش میشوره 

وقتی میخوابه کلی نازشو میکشن تا بیدار بشه .

هنوزم بهش حسودی میکنم ://=///

خوبه که دختر خالم سی سالشه متاهله . هنوزم معتقده موهاش بلنده و خودش نمیتونه بشوره گاهی خالم میره موه ...

همیشه میگم یه روزی باشه داماد و عروسمون نباشن من و مامانم شوخی کنیم بخندیم 

همیشه میگم یه روزی باشه داماد و عروسمون نباشن من و مامانم شوخی کنیم بخندیم

من و مامانم تنها باشیم دعوا میشه 

حتی بیمارستان بستری بود تابستون من مراقبش بودم بازم باهم دعوامون شد سر اینکه به خواهرم اجازه دادم مدرسه نره میگفت به توچه ربطی داره 

من و مامانم تنها باشیم دعوا میشه حتی بیمارستان بستری بود تابستون من مراقبش بودم بازم باهم دعوامون شد ...

راست میگه چرا به خواهرت اجازه دادی مدرسه نره .هر چند منم مدرسه دوست ندارم ولی دیگه درس و تحصیل تو جامعه ما خیلی مهمه.نظم خیلی مهمه