2777
2789

یه پسر شیطون  ۲ سال و نیمه دارم خیلی شیطون خداحفطش کنه تمام زندگیو بهم میرزه همچیو خراب میکنه ... تا جاییکه  دستگاه ماهواره رو به میز تلوزیون چسب زدم تلوزیون زدم به دیوار همه کابینتارو تا جاییکه میشه با کش بستم  میز جلو مبلیا و شیشه رو میزارو جمع کردم و اینا  ... حالا اصل ماجرا اینه که شوهرم همش میگه خونه نامرتبه خونت مثل خونه پیرزناست  سلیقه نداری و اینا همش داره گیر میده به تمیزی خونه .... 

بخدا امروز صبح من سه بار حال رو جمع کردم  ولی باز ریخته همه سیمای پشت تلفون و مودم رو به هم چسب زدم گداشتم بالا که نتونه بکشه  وقتی خونه همش چسب کاریه وقتی همه چیم  جمع کردم خوب معلومه مثل قبل دیده نمیشه   به سلیقه چه ربطی داره ... ولی شوهرم همش غر میزنه که خونه نامرتبه  خودشم دیده چقدر پسرمون میریزه چقدر من پشت سرش دایم تمیز میکنم بخدا شبا با درد پا میخوابم ...  اینم بگم  شوهرم اخلاقای خوب خیلی داره ولی این وسواس تمیزیش داره دیوونم میکنه ..ببخشید طولانی شد لطفا راهکار بدین ممنون

بگو تا این فسقل کوچیکه اوضاع همینه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچیو مثل قبل بچین و سرجاش قرار بده  روز اول خوشش میاد ولی از فرداش که بچه زد داغون کرد وبره خ ...

اینسری رفتم شهرستان همنیجوری کردم رفتم وقتی برگشتم خودش دید پسرش چقدر اذیت میکنه سرش نزیک بود بخوره به لبه تیز میز خودشم دید منم جلو خودش باز جمع کردم  ولی بازم حلیش نیست میگه جمع کن ولی تمیز باشه خونه اینجوریم من دیگه نباید بخوابم یا یه لحطه بشینم

از تمیز خواهی شوهرت ناراحت نشو این اخلاقش خیلی برات خوبه

پسر خوشمزت حوصلش سر میره خرابکاری میکنه

با پسرت یه دوست واقعی شو

صبح پا میشه نازش کن باهم صبحانه رو بیارید باهم سفره رو جمع کنید و با هم ناهار بپزید بهش کار بده بهش بگو با پوست کن یه دونه برات سیب زمینی پوست بگیره هرچند باید بیخیال اون سیب زمینی هم بشی

مثلا تخم نرغ آبپز و سیب زمینی آبپزا رو بده بچه پوست بگیره

باورت نمیشه منو پسرم کوچولوم حتی ظرف میشوریم من ظرفا رو کف میزنم پسرم ظرفا رو آب میکشه البته آخرش خودشم موش آب کشیده میشه

به پسرت بکو برات جارو بکشه چه برقی چه دستی فرقی نداره

بهش بگو برات برنج پاک کنه

باهم برنج رو بشورید

کوکو ها رو بده موادشو پسرت هم بزنه

خیلی میتونه کمکت باشه

از اون طرف باهاش توی خونه بازی کن انواع بازی های هیجان آور شما دوتا دوست خیلی صمیمی میشید

به بچه توجه کن

میگم ولی میگه میشه همینجوریم مرتب بود بخدا اگه بخدا خونم هر ثانیه مرتب باشه من نباید بخوابم نباید بش ...

بگو خوب ی هفته تو هندل کن ببینم چجوریه منم یاد بگیرم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁