2777
2789

نکته دیگه هم اضافه کنم برا آقایون قبل نزدیکی یا هروقت تونستن کمپرس یخ بزارن رو بیضه هاشون

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

دوستان من ماساژ رو با روغن سیاهدانه انجام میدادم ورزش بدنسازی کار میکردم و یک ساعت هم کششی طوری که دیگه موفق شده بودم 180 درجه باز کنم مکمل دی و سی و ای و …. میخوردم زنجبیل با رازیانه با زعفران وقتی پریود میشدم دم میکردم میخوردم تا چند روز و بجای طب سوزنی مراقبه با فرشتگان انجام میدادم

خیلی جالبه که من ناخودآگاه بدون داشتن این مشکل یا حتی شاید داشتم و بی خبر بودم تموم این کارارو به علاوه کارهای بالا انجام میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی دیگه یادم افتاد بچه ها من روز عرفه با خدا یه عهدی بستم و توبه کردم و بهش قول دادم تموم سعی خودمو بکنم که اون خصلتم رو کنار بزارم دقیقا ماه بعدش باردار شدم

ترک رذیله اخلاقی توی مستجاب شدن فوری دعا خیلی خیلی تاثیر داره

بچه ها لینکو نمیتونم بزارم ولی تو نت سرچ کنید پیاز درمانی سایت شیعه طب هستش

https://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=1506

اینم لینک پیاز درمانی موفق شدم بزارمش💪🏻

استرس   از   خودت   دور   کن   با   فرشتگان   مراقب ...

دوستان اینم کانال مراقبه با فرشتگان که تو تلگرامه براتون گذاشتم حتما مراقبه رو انجام بدین واقعا جواب میده

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

https://t.me/fereshteganmoraghebe

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم میشه بگی من چیکار کنم خیلی شدیده؟  

تاپیکمو بخون هر چی گفتم رو انجام بده اب پیاز سیاهدانه و عسل بادکش خلاصه همشون ورزش مدیتیشن بعد یه مدت فولیکولات بزرگ میشن کیست ها دفع میشن خلاصه تنظیمت میکنه

بچه ها یه نکته دیگه بگم نزارین شوهراتون کلومیفن بخورن اگه مشکل اسپرم دارن همون کارهایی که گفتم سه ما ...

سلام عزیزم. 

دکتر به شوهر من کلومیفن داد. چرا شما میگین استفاده نکنن؟ 

اون موارد دیگه رو هم انجام. دادن اماااا

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم.  دکتر به شوهر من کلومیفن داد. چرا شما میگین استفاده نکنن؟  اون موارد دیگه رو ...

متاسفانه کلومیفن جوابی رو که انتظار دارین رو نمیده چه بسا بدتر میکنه دقیقا اتفاقی که برای همسرم افتاد

اما بعد اینکه کلومیفن رو قطع کردیم حدودا 4 ماه تموم کارهایی که گفتم رو انجام دادیم اوضاعش خوب شد و بعدم به خواست خدا باردار شدم

متاسفانه کلومیفن جوابی رو که انتظار دارین رو نمیده چه بسا بدتر میکنه دقیقا اتفاقی که برای همسرم افتا ...

ممنون از وقتی که گذاشتین. 

التماس دعا برای تمام منتظرا. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
شوهرم 4 5 ماه خرنوب خورد با ویتامین دی، ای و.....  دی اف آی از 23 درصد شد 17درصد، 4ماه ا ...

4ماه چیزی نیست گلم

خودت مشکلی نداری

بعد همسرت جنسینگ و ال کارنیتین هم باید بخوره

همین دستوری که نوشتم کاملش معجزه میکنه برا مرد

سلام عزیزم میشه بگی جریان مراقبه فرشته ها که میگی چیه؟ میشه برام بفرستی

تلگرام داری؟