2777
2789
عنوان

عهد بستن با خدا

2286 بازدید | 14 پست

بجه ها تا حالا شده با خدا عهد ببندین و خدا هم  راهو بهتون نشون بده .اگه کسی اینطوره به ما هم کمک کنه لطفا 

چراغم رو گم کردم .نمیتونم راه درست رد از نادرست تشخیص بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به سمت خدا یک قدم برداری،خداوند چند قدم برمیداره.

تو در راه اون گام بردار با اخلاص تا خداوند بهترین مصلحتها رو برات رقم بزنه.

البته عزیزم برای پیدا کردن راه درست ،انسان نیاز به کسب معارف داره و این در سایه یک استاد خوب خیلی بهتر محقق میشه.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اره عزیزم خیلییی خب گلم اگه گناه درپی داره قطعا نادرسته 

نه عزیزم 

خیلی زندگیم پر از مشکلات شده.خستم که نمیتونم کاری کنم،مشاوره و کتاب و ....هم انجام دادم ولی نشد.خودم رو نمیتونم دیگه کنترل کنم.قبلا نماز میخوندم ولی الان ...

اگه به سمت خدا یک قدم برداری،خداوند چند قدم برمیداره. تو در راه اون گام بردار با اخلاص تا خداوند به ...

عزیزم شما کسی رو میشناسی که بتونه در این زمینه بهم کمک کنه؟؟

واقعا میگی؟؟ چطوری؟؟ میشه کمک کنی بهم

ببین باید یه عیب بزرگ و بارز خودتو پیدا کنی به خدا قول بدی کنارش بزاری و سرحرفت وایسی و واقعا پشیمون باشی از عملت از تا قلبت 

انرژی مثبتت رو خیلی خیلی بالا ببری یعی کنی بنده های خدا رو اذیت نکنی و تماما خودتو به خدا بسپاری و راضی باشی از هرچی که پیش میاد از هرچی

شاید من نتونم کامل بهت منتقل کنم این چیزا حسیه ولی یه چیزو خوب مطمئنم اینکه ذهنتو مشغول کرده یعنی انتخاب شدی دل بده و مطمئن

یه شعرم برات میفرستم من همیشه با عشق و تک تک سلولهام میخونمش و اشک میریزم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

چه برانی

چه بخوانی

چه به اوجم برسانی

چه به خاكم بكشانی… 

نه من آنم كه برنجم ، 

نه تو آنی كه برانی.. 

نه من آنم كه ز فیض نگهت چشم بپوشم ، 

نه تو آنی كه گدا را ننوازی به نگاهی

در اگر باز نگردد… 

نروم باز به جایی 

پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... 

كس به غیر از تو نخواهم ، 

چه بخواهی چه نخواهی... 

باز كن در كه جز این خانه مرا نیست پناهی ...

اها یه مسئله دیگه باید به نشانه ها خیلی دقت کنی ولی ولی ولی نشونه ها دقت مو از ماست کشیدن بیرون رو میخواد یه مرز خیلی خیلی باریکه بین دام شیطان و نشونه الهی

عزیزم شما کسی رو میشناسی که بتونه در این زمینه بهم کمک کنه؟؟

البته عزیزم.

من سالها دنبالش بودم.زیادی سردرگم بودم.تا اینکه با استاد شجاعی آشنا شدم. 

خدا رو شکر خیلی منطقشون روی من اثر داشت.و خیلی خوب تونستم به خودشناسی برسم.همه اینها لطف خداوند بود.

از اون موقع معرفی ایشون رو واسه خودم یک رسالت میدونم😊

امضام رو بخون. 

برات بهترینها رو آرزو میکنم 🌷

اگه هر سوالی داشتی در خدمتم 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂