2777
2789

دوستای گلم لطفا اگه اطلاعی در مورد بیماری فلج بل دارین بگین خیلی نگرانم😔😔😭😭😭

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست بخاطر سرما یا تحریکات فیزیکی یا بیحسی های خاص تو دندانپزشکی عصب زوج ۷ که به عضلات صورت عصب میده و از کنار گوش چند شاخه میشه فلج میشه و عضلات اون سمت صورت فلج میشن

معمولا ب مرور خودشو بازیابی میکنه و خوب میشه

خانم آقای دکتر

عزیزم فلج بلز چیز خاصی نیست روی صورت ظاهر میشه زودم خوب میشه، سردی زیاد خوردن زده به عصب صورتش، باید هم دارو بخورن هم فیزیوتراپی بشن، با دستشونم ماساژ بدن زود خوب میشه، آدامس جویدن زود برطرفش میکنه، روغن سیاه دانه بمال رو قسمت فلج صورتش خونرسانیشو قوی میکنه

چیزی نیست بخاطر سرما یا تحریکات فیزیکی یا بیحسی های خاص تو دندانپزشکی عصب زوج ۷ که به عضلات صورت عصب ...

عاره عزیزم بعد از کشیدن دندان اینجوری شد

عزیزم فلج بلز چیز خاصی نیست روی صورت ظاهر میشه زودم خوب میشه، سردی زیاد خوردن زده به عصب صورتش، باید ...

ممنون گلم❤

آره عزیزم

نگران نباش عزیزم بهشون بگو برن طب سنتی خیلی سریع درمان میشن، همسر یکی از دوستانم خیلی شدید براش اتفاق افتاد دقیقا یک هفته به عروسیشون، رفت طب سنتی خیلی زود نتیجه گرفت 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نگران نباش عزیزم بهشون بگو برن طب سنتی خیلی سریع درمان میشن، همسر یکی از دوستانم خیلی شدید براش اتفا ...

آره مامان منم خیلی شدیده

نگران نباش عزیزم بهشون بگو برن طب سنتی خیلی سریع درمان میشن، همسر یکی از دوستانم خیلی شدید براش اتفا ...

منظورت از امضات چیه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ولی فقط رفتیم فیزیوتراپی الان4 جلسه س ولی فرقی نکرده

آره مامان منم خیلی شدیده

نگران نباش عزیزم این یه اختلال اعصابِ که در اثر استرس و فشار عصبی شدید ایجاد میشه، اگر دقیق کارهایی که طبیب میگن را انجام بدن زود به حالت عادی بر میگردن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نگران نباش عزیزم این یه اختلال اعصابِ که در اثر استرس و فشار عصبی شدید ایجاد میشه، اگر دقیق کارهایی ...

ممنون عزیزم. بستنی خوبه براش یا نه؟ 

ولی فقط رفتیم فیزیوتراپی الان4 جلسه س ولی فرقی نکرده

نه فیزیوتراپی خوبه اما درمان حساب نمیشه، شما باید در کنارش درمان خود اعصاب هم داشته باشین، اما چون طب مدرن قرص اعصاب میدن برای همین پیشنهاد نمیشه اما توی طب سنتی میان اون سلولهای عصبی از کار افتاده را با درمان گیاهی مثل دمنوش و عرق وادار به فعالیت و زایش دوباره میکنن