2777
2789
عنوان

بهترین چشم پزشک اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 38 پست
خداروشکر😊فکر میکردم می‌بندند... شما پیش کی عمل کردین چه عملی؟ میگن لیزیک قدیمی شده و لازک و فمتو و ...

نه ربط ب قدیمی بودن اونها نداره فقط نحوه عمل تون فرق داره لیزیک ‌لازک انگار ی لنز میزاره بعدا دکتر آزتوی چشم تون برمیداره ولی اسمایل خیلی راحت تره بعدش اصلا اذیت نداره نه درد ونه سوزش ی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم یکیش مطمئن تره؟ عمل نکنیم بد دوباره ضعیف بشه؟

نه ربط نداره فکر کنم برگرده 

کلا عملش برید پیش ی دکترخوب ومطمین شهرتون

بعدعمل هم مراقبت کنید زیاد تلویزیون ‌مطالعه نکنید 

نه ربط نداره فکر کنم برگرده  کلا عملش برید پیش ی دکترخوب ومطمین شهرتون بعدعمل هم مراقبت کنید ...

موندم پیش کی برم، رزمجو انتخاب اولم بود ولی میگن بداخلاقه. منم از عمل همبنجوریش وحشت دارم بداخلاقی هم کنه دیگه هیچی...

دکتر پیمان ها هم نمی‌دونم علیرضا بهتره یا محمدرضا...

دکتر نوربخش هم تعریفش هست...

دارم وسواس فکری میگیرم انقد فکر کردم راجع بهش🤭 میترسم زیر عمل کور شم😑

موندم پیش کی برم، رزمجو انتخاب اولم بود ولی میگن بداخلاقه. منم از عمل همبنجوریش وحشت دارم بداخلاقی ه ...

والا اینها نمیشناسم فکر کنم انگار گفتید مال اصفهان 

ولی استرس نداشته باشید اینقدر قطره میریزن کلا هیچ حسی ندارید

ولی خوب چون چشم آدم میترسه

ولی مهم اینه ک‌دکتر خوبی انتخاب کنید 

موندم پیش کی برم، رزمجو انتخاب اولم بود ولی میگن بداخلاقه. منم از عمل همبنجوریش وحشت دارم بداخلاقی ه ...

اصلا عملی نیست که یخوای خدای نکرده کور بشی دکترتم بداخلاق باشه نهایتش ۵ دقیقه زیر دستشی و میای بیرون مگه میخوای یک عمر باهاش باشی

بعضی از دکترای گرامی جدیدا ماشاالله حوصله ندارن فکر میکنن بیمار حق سوال کردن نداره

تو این مواردم حتی اخلاق حرف اول رو میزنه😂

دقیقا اخلاق خیلی مهم منظور ازاخلاق صبروحوصله س چون ادم کمی استرس داره اونم ی ذره بهت غربزنه توی دلت خالی میشه

ولی اگه دکتر بی حوصله میری سعی کنید هرچی میگه گوش بدین 

دقیقا اخلاق خیلی مهم منظور ازاخلاق صبروحوصله س چون ادم کمی استرس داره اونم ی ذره بهت غربزنه توی دلت ...

بله درست میگین، اگه بداخلاق بود چاره ای نیست باید حرفشو گوش بدم😕 ممنون عزیزم❤️

صد در صد من اتفاقا شدیدا حساسم اما دیدن اکثرا اخلاق ندارن. من به دکتر میگفتم میترسم محلم نمیذاشت ح ...

☹️☹️☹️ من رفتم آپاندیس عمل کنم قبل از اینکه بی هوشم کنن رپ دست دکتر جراح غش کردم😕 خدا اینو بخیر کنه... فوبیا جراحی دارم🤦🏻‍♀️

☹️☹️☹️ من رفتم آپاندیس عمل کنم قبل از اینکه بی هوشم کنن رپ دست دکتر جراح غش کردم😕 خدا اینو بخیر کنه ...

اصاا به خودت استرس نده من توی مطب دکتر هم با ترس میرفتم ولی جایی که چشم عمل میکنی اصلا مثل اتاق عمل نیست که بخوای بترسی

مثل همون مطبه

بعدم تو واسه اپاندیس بیهوشی داشتی. این عمل اینقدر آسونه که حتی سوزنی چیزی نداره قطره توی چشمت میریزن تا بی حس بشه. ۵ دقیقه بعدم بیرونی بدون حس کردن هیچ دردی

اصاا به خودت استرس نده من توی مطب دکتر هم با ترس میرفتم ولی جایی که چشم عمل میکنی اصلا مثل اتاق عمل ...

ممنون عزیزم از آرامش دادنت. راستش من مامانم آب مروارید عمل کرد بعد از چیزی که دیدم ترسیدم. یه شب موندیم تو بیمارستان.

حالا شما میگین مثله مطب هست. یعنی بستری نداره؟ از آب مروارید عملش راحتتره؟

ممنون عزیزم از آرامش دادنت. راستش من مامانم آب مروارید عمل کرد بعد از چیزی که دیدم ترسیدم. یه شب مون ...

اره بابا اصلا بعد به خودت میخندی که الکی ترسیدی

هیچ ربطی به اب مروارید نداره

نه بستری نداره در جا ترخیص

یعنی شما یه ثانیه هم نمیمونی اونجا