2777
2789
عنوان

کسی دیدید سرطان ریه داشته و خوب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 68857 بازدید | 51 پست
چرا؟ زنده میمونن؟ 

نمیدونم عزیزم عمر دست خداس ولی متاسفانه کشنده ترین نوع سرطان ریه اس

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی ب نوعش داره اگه اولش باشه ک باعمل و ی دوره شیمی درمانی خوب میشن اشناهامون خوش خیم بود خو ...

خدا رحمتش کنه. چه قدر از زمان فهمیدن گذشت که فوت شدن؟ 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
فقط تنگی نفس 😔😔😔😔 علائم سرطان ریس  اینجور باشه ک منم دارم😔😔😔😔 تنگی نفس صدای خس خس موقع ...

نه فقط علائمش این نیست. یکی از علائمش

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
زنده مونده؟ چند ساله؟ بدخیم بود؟ 

بله بدخیم بود پدربزرگ ۸۵ ساله من که دکترا اصن جرئت نمیکردن عملش کنن چون خیلیا فقط در اثر عوارض عملش از دست میرن و الان دو ساله که خوب و سرحاله امیدت به خدا باشه موندنی موندنیه و رفتنی رفتنی

من با قطعیت نمیگم گاهی اوقات معجزه هم میشه ولی تو بخش آی سی یو اینجور کیسارو زیاد دیدم،بعد از چندین ...

شما که بیمارستان کار میکنید

اونایی که سرطان ریه دارن با احتمال متاستاز

درمان روشون در چه حد جواب میده و چه قدر میتونن زنده بمونن؟ 

خدا رحمتش کنه. چه قدر از زمان فهمیدن گذشت که فوت شدن؟ 

بابام ک علائم خاصی نداشت فقط ی مدت میگفت پهلو و؛دستم درد میکنه دکتر گفت بدخیمه و گفت یکسال بیشتر زنده نیس قیقا هم بکسال شد فقط زجر کشید بمیرم براش اخ بمیرم😭

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بله بدخیم بود پدربزرگ ۸۵ ساله من که دکترا اصن جرئت نمیکردن عملش کنن چون خیلیا فقط در اثر عوارض عملش ...

انشالله که همه مریضا شفا پیدا کنن

بابام ک علائم خاصی نداشت فقط ی مدت میگفت پهلو و؛دستم درد میکنه دکتر گفت بدخیمه و گفت یکسال بیشتر زند ...

خدا رحمتشون کنه. شیمی درمانی شدن یک سال؟ 

خدا رحمتشون کنه. شیمی درمانی شدن یک سال؟ 

اره 

دکتر گفت شیمی درمانی نشه سه ماه زندس 

شیمیدرمانی فقط زجر خالیه بمیرم دکتر گفت شیمی درمانی نکنه ک زجر نکشه ولی نزاشتن

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

شما که بیمارستان کار میکنید اونایی که سرطان ریه دارن با احتمال متاستاز درمان روشون در چه حد جواب م ...

ببین اکثر کسایی که سرطان ریه دارند  سن و سال بلالاعن و دیر هم مراجعه میکنن  و باعث میشه ظرف ۲ ۳ سال با احتمال بالایی فوت کنن..

اونایی کع زنده میمونن هم بستگی داره به کجا متاستاز بده.مثلا یه اقایی به مغرش متاستاز داده بود و یک ماهیی بستری بود بیمارستان و بعدش فوت کرد.یا یک مورد به استخوان متاستاز داده بود و مغز استخوان سلول خونی تولید نمیکرد و پلاکت خیلی پایین جوری که با ترانس پلاکت هم بالا نمیرفت خیلی و خونریزی داخلی کرد و فوت کرد.مریض تا مریض فرق میکنه ولی خب اکثرا به درمان هم جواب نمیدن.

اره  دکتر گفت شیمی درمانی نشه سه ماه زندس  شیمیدرمانی فقط زجر خالیه بمیرم دکتر گفت شیمی ...

خدا رحمتش کنه. حتما برای مریض مام دعا کنید