2777
2789
عنوان

مادر شوهر

427 بازدید | 45 پست

سلام دوستان من 19 سالمه کنکور دادم و روانشناسی قبول شدم خواستگارم ک خیلی همو دوست داریم  نزاشت ک من برم دانشگاه چند ساعت پیش زنگ زد بهم گفت ک مادرم بهم گفته من عروس بی سواد نمیخام و من باید حتما برم دانشگاه و حتما هم باید کارمند بشم(من بخاطر علاقم دارم دوره های آرایشگری رو میرم) و میخاسم ترم بهمن هم برم دانشگاه پیام نور روانشناسی بخونم چون پیام نور غیر حضوریه راحت تر میتونم به کارای آرایشگاهم برسم الان نمیدونم واقا چی باید بگم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید

واقا حالم از این گرفتس ک از الان مادرش برای من تصمیم بگیره  و بگه حتمن هم باید کارمند باشه میشه بگید ک چی بگم ب نامزدم که درست باشه 😑

آها اینم بگم ک نامزدمم میگفت برم دانشگاه پیام نور و نمیزاشت دانشگاه برم الان اومده میگه اصلا دلم نمیخاد بری پیام نور فقط ملی😑

اینم میدونم ک از الان نباید میزاشتم برام تصمیم بگیره ولی کاریه ک شده😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی ازدهنت درمیاد بهش بگو و بلاکش کن سیمکارتتم عوض کن خودت برای زندگیت تصمیم بگیر تا بیچاره نشدی

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

اول اینکه به دردت نمیخوره ،ینی اختیار خودش که دست مامانه هیچ،اختیار زنشم داره دو دستی میده مادرش،اگه برات مقدوره تجدید نظر کن کلا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

اگه ازدواج نکردی باهاش

راجع بهش فک کن و ترجیحا تجدید نظر کن دربارش

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
خیلی دوسش دارم خیلی در حدی ک بخاطرش قرص اعصاب میخوردم ولی... 

دوست داشتنی که مریضت کنه ارزش داره؟؟ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹