2777
2789

خانوما کسی تواین شرایط بوده؟؟نی نی سالم بود؟؟

.من تو سونو وآزمایش همه ریسک هام منفی اومده بعنی مشکلی نداره خداروشکر..

فقط عدد فری بتا۶۸هست وقراره غربالگری دوم هم بدم کسی این شرایط داشته؟؟

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدد فری بتا نزدیک یک باشه بهتره(عدد سمت راست جدول) اختلاف کمی داره بنظرم مشکلی نیست

پستمو ویرایش کردم

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
عدد فری بتا نزدیک یک باشه بهتره(عدد سمت چپ جدول) اختلاف کمی داره بنظرم مشکلی نیست

آره دکترم گفت مشکلی نیست نگرانی واست مینویسم

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
آره دکترم گفت مشکلی نیست نگرانی واست مینویسم

منم همینطورم دکتر هم بگه چیزی نیست بازم نگرانم ولی باید بهشون اعتماد کنیم نگرانی ما بی جهته بالاخره اگر مشکلی باشه حتما جدی پیگیری میکنن🌸🌷

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔