2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تجربه نداشتم ولی فکر کنم آقا یا خانمی که سنش بیشتره براش سخت تره فراموش کنه چون اغلب عشقای جوانی و نوجوانی از سر بچگیه ولی سن بالاتر مثلا حدود ۳۰ این طوری نیست 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
واسه خودت پیش اومده ؟

تا دلت بخواد 😂😂😂

نه شوخی کردم . من چندسال پیش عاشق شدم و خیلی زجر کشیدم تا فراموشش کردم . بعد از چند سال با یکی آشنا شدم خیییییلی از اون بهتر بود و من هم بهش علاقمند شدم ولی به ازدواج ختم نشد و من خیلی منطقی تر برخورد کردم . ناراحت شدم ولی خب واقعیتو قبول کردم دیگه

فراموش که هیچی نمیشه مگه الزایمرداریم ولی خب دیگه مهم نیست سنت که بالاترمیره برات مسخره میشه اون خاطرات مخصوصااگه یه عشق کامل واقعی بیادتوزندگیت اون قبلی ازبین میره ومیفهمی که لیاقت نداشت همون بهتررفت به درک من تجربه کردم

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍