2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

98 بازدید | 15 پست

تاحالا شده یه پسری اومده باشه ک همو ببینید برا ازدواج بعد پسره تو رو نخواسته باشه اون موقعه چیکار کردید من اولین بارمه خیلیییی دارم اذیت میشم بیشتر میسوزم ک پسره اینقد حرف پشتش بوده ولی من قبول کردم ک بیاد بعد اون بگه ن (اینم بگم قیافم خوبه)

لایک نکنید

من یه خواستگار داشتم داغون... نمیخواستم باهاش برم حرف بزنم. مامانم گفت زشته حالا اومدن برو بعد بگو ن

گفت دفعه بعد میام بیشتر حرف بزنیم ولی هیچوقت نیومد حتی زنگم نزدن 😂😂😂

دیگه بدتر از این؟ 

من هنوز یادش میفتم خنده م میگیره 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نیاز نیست انجام بشه

میشه این موقعیت برای یه پسر پیش بیاد و من بهش بگم نه 

اون باید ناراحت بشه!

همه حق انتخاب داریم

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
اون چن سالش بود دیگه متاهل شو 

اون ک فرار کرد؟ متولد 73 

اون زمان من 20سالم بود اون 23

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
دلم میسوزه ک من راضیم نبود منو راضی کردن بعد ک اومد گفت ن نمیخوام اینقد ادعاش میشد الان رفته یه دختر ...

بیخیال بابا 

شوهر نکنی بهتره از اینه با یکی باشه ک تو دلت نیس 

خیلی دارن پشتم حرف میزنن میگن ما نخواستیم من خیلی دارم اذیت میشم

مگه تو شهر کوچیکی زندگی میکنین؟ 

اهمیت نده این نشون میده خیلی بی شخصیت و سطح پایین بودن.... تو هم به همه بگو من جوابم منفی بود اینا فهمیدن دیگه اینطوری میگن.... گم شن

عزیزم بهترشو پیدا کن متاهل شو

الان نامزدم