دلم نمیاد از ترسش نرفتم طفلکم اذیت میشه میخوام دیگه فردا برم بزنم بلاخره برای سلامتیشه، ولی شنیدم میگن خیلی وحشتناکه چه کار کنم؟ کسی تجربه ای داره؟ کار خاصی باید بکنم
له پا و دستش میزنن.ایراد نداره بگو نبودم بیام یا بگو تب داشت دندون درمیاورد ایرادی نداره واکسن ویروسه ویتامین نیست که بزن بره
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشکال نداره..تب میکنه و دو سه روز پاش درد میکنه حتما کمپرس هارو بذار هم سرد هم گرد خود بهداشت بهت میگه کدوم و کی بذاری...بیشتر چون بچه میخواد راه بره پاش درد میگیره و تق میزنه اذیت کننده است ولی تبش هم شدیده حواست باشه اما با استامینوفن و پاشویه کنترل میشه...نگران نباش...
اسی پاراکید بخر بهش بده پاراکید خوبه یه شربت دکتر بچم داده اونم عین پاراکید ولی پرتقاله
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
فقط به پاش که میرنه راه ببر نزار بشینه وگرنه میشینه گریه میکنه بهد واکسن ماشین دارید بچرخونین راه که بره درست میشه بچه من دو روز نشست راه نرفت تا مامانم اکمد به ذوق مامانم راه رفت