2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای من که نداشت

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      

عزیزم قوزبند همین که باعث میشه شما خودتون رو به سمت پایین نندازی و درست بشینی به مرور باعث میشه که دیگه قوز نشینی من به خاطر اینکه پشت میز میشینم  سرم توی لپ‌تاپ دوستام گفتن داری قوز پیدا کردی بیچاره نمیدونی چقدر ترسیده بودم رفتم پیش دکتر برام قوزبند توصیه کرد گفت نگران نباش درست میشه از بس که درد داشتم مسکن قوی استفاده میکنه و ورزش کمی دردش آروم شده امیدوارم زود نتیجه بگیرم راستشو بخوای با یه آقای آشنا شدم این باعث شد که حواسم به خودم باش  این آدرس اینستاگرام آقای دکترم بی نظیره drghorbanzadeh.ir

چه مدلی خوبه؟ زیر لباس هم معلوم نشه.

من از این خریدم گردنم رو شدیدا اذیت میکرد 

بعد نیم ساعت دیگه قابل استفاده نبود برام 

ولی یه مدل دیگه هم داشت که فقط کتفی بود اون خیلی راحت تر بود 

زیر مانتو مشخص نیست ،فقط من مغنعه یا روسری بزرگ میپوشیدم 

بل شال یکم سرشونه هات بد میفتاد