2777
2789
عنوان

بهترین دکتر فوق تخصص پوست کودکان

36839 بازدید | 31 پست

بهترین دکتر پوست فوق تخصص پوست کودک ، برای دخترم که الان دوسال و نیمه هست و از دوسالگی تموم تنش میخواره زخم میشه و خون میاد هیج دکتری تشخیص نمیده جز اینکه گزش پشه، اما اصلا خونمون پشه نداریم . و حالا خواهش میکنم دکتر پوست خوب کودک کی میشناسه بگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص پوست خوب کلا کم گیر میاد

وای ک برا کودک باشه!!!

ببین من یه پیشنهاد برات دارم.این خارش ها ببشتر مربوط ب تغذیه است. من دخترعموم و مامانم خیلیییی اینجور بودن کلیییی دوا دکتر دارو فایده نداشت.در نهایت با تغذیه خوب شدن

اینهمه دکتر بردی حالا ی دونه ام طب سنتی ببر. شاید طبع بچه خیلی گرمه یا سرده. یهو با یه خوراکی خوب میشه. سرچ کن گوگل شاید چیزی عایدت شد

بخدا خیلی ناراحتم اخه چرا الکی باید تنش بخواره زخم بشه خون بیاد اونم شش ماهه همش الکی میخواره خون میاد زخم میشه  ،انقدر پماد زده هورمون در اورده موی بدتش زیاد شده

متخصص پوست خوب کلا کم گیر میاد وای ک برا کودک باشه!!! ببین من یه پیشنهاد برات دارم.این خارش ها ببش ...

خب اخه غذاهای معمولی میخوره حتی بعصی هایی که شک داشتم بهش چندمدت ندادم اما راجب غذایی نبود، دکتر پروفسور الرژی هم بردم گفت غذایی نیست، تو خونش هم حساسیت هست اما نمیدونن چیه فقط میگن پشع،خدا لعنتشون کنه اخه پشه کجا بود

خب اخه غذاهای معمولی میخوره حتی بعصی هایی که شک داشتم بهش چندمدت ندادم اما راجب غذایی نبود، دکتر پرو ...

شاید پشه الوده بوده نیش زده.اون الودگی باعث حساسیت شده. دخترعموی من پشه نیش اش زده بود دو سه ماهه بوده.یعد یکسال جاش زخم شد نصف صورتش داغون شد. اونقددد دکتر بردن ی دارو گیاهی خوبش کرد. جاش الان انداره دوتا بند انگشت رو پیشونی اش مونده

سلام عزیزم خیلی وقته از این تاپیک گذشته امیدوارم مشکل فرزندتون رفع شده باشه اما خواستم اینجا عنوان کنم شاید بدرد مامانای دیگه بخوره . دختر منم از ابتدای تولد تا ۱سالگی همین وضعیتو داشت البته خودم چون I’ve خونم بالاست معمولا به گرمیجات و‌چیزای تندو اینا حساسیت دارم یهو جوری بدنم به خارش میفته دلم می‌خواد تمام تنمو بکنم فقط با قرص سیتیریزین آروم‌میشدم دخترمم متاسفانه اینو از من به ارث برد بچم تو نوزادی بقدری بدنش، پاهاش، دستاش تا صورتش میخارید همیشه زخم بود و خون میفتاد نمیتونستم ی لباس باز تن بچه کنم تمام تنشو می‌کند پیش خیلی دکتر رفتم همه سریع پمادهای کورتون میدادن که میدونستم قطعا و ۱۰۰٪ برای بچم ضرر داره تا بردمش پیش دکتر محمد نبوی فوق تخصص آلرژی هستن البته خییییلی گشتم تا پیداشون کردم از بچه نوزاد پیشش میارن تااااا آدمای سن و سال دار. با یکبار بردن حساسیت و آلرژی دخترمو تشخیص داد و فقط با ی کرم دستساز انگار آب رو آتیش بود بچم آروم شد پوستشم شد مث برگ گل . تا عمر دارم دعاش میکنم به ۱۰ ها نفر کوچیک و بزرگ تا به الان معرفیش کردم فقط و فقط پیش همین دکتر برید که مشکل آلرژی و خارش پوست یا هرمشکل آلرژیک داشته باشید حل میشه تو گوگل سرچ کنید دکتر محمد نبوی فوق تخصص آلرژی. مطبشونم تو خیابون دولت سمت پاسداران. انشاله تمام بچه ها همیشه سلامت باشن🙏🏻💜