2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در کرج معرفی کنید

317 بازدید | 15 پست

سلام خانوما.من دنبال ۱دکتر زنان خوب در کرج هستم.

کسی که با خیال راحت بری پیشش و مشکلتو مطرح کنی.نه اینکه وقتی بری پیشش ازت میپرسه ازدواج کردی یا نه.بعد تو میگی نه کلا بداخلاق صحبت میکنه.و طرز رفتارش بد میشه.نمیدونم چرا اینجورن؟

دنبال ۱کی هستم بری پیشش بهت آرامش بده و استرس نندازه به جونت.

این دکتر زنان وقتی میفهمن مجردی ولی رابطه داشتی اینقدر بد رفتار میکنن که من از هرچی دکتر زنان رفتن بیزار شدم.

ممنون میشم اگه کسیو سراغ دارین معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که زندگی شخصیه دلیلی برای این کار نیست بیا برو پیش دکتر مرضیه میرعنایت خیلی هم دکتر متشخصی هستن فقط کرج نیست باید بیای تهران اما سمت غربه ادرس دقیقشو از سایتش گیر منم اون سری همین کارو کردم اما بسیار هم صبور و خانومن

این که زندگی شخصیه دلیلی برای این کار نیست بیا برو پیش دکتر مرضیه میرعنایت خیلی هم دکتر متشخصی هستن ...

آخه تهران سخته برم و بیا.آره واقعا شخصیه ولی شما نمیدونی چقدر بد برخورد میکنن