2777
2789
عنوان

زنانه

164 بازدید | 14 پست

اسم خودت را گذاشتی مرد؟
از قدرت مردانگی ات میگی؟
کدام قدرت؟
تا حالا نگاه هرزه را چشیدی؟
تا به حال درد زایمان کشیدی؟
تا به حال به خاطر جنس مخالف در خانه زندانی شدی؟
تا به حال از ترس آبرویت با یکی ساختی؟
تا به حال زیر گرمای سوزان آفتاب مانتو و شال پوشیدی؟
شهادت تو هم نصف شهادت جنس مخالفت حساب میشه!؟
خواب های تو هم چپه؟
دیه ات نصف شده؟
حق قضاوت ازت گرفته شده؟
ارثیه ی پدرت دختر بر شده؟
تا به حال زنده به گور شدی؟
تا به حال اسم دختر بس را رویت گذاشتند؟
آیا دیدی کسی از به دنیا آمدنت به خاطر جنسیتت شرمنده باشد؟
ندیدی
نه ندیدی
تو هیچی ندیدی
تو هیچ قدرتی نداری 
زمانی که مریض هستی تحمل یک سر درد را نداری به صدای کلفتت مینازی؟
آن صدا به واسطه ی هورمون هایت بهت رسیده
اما صفات من و امثال من اکتسابی هست. من زحمت کشیدم برای قوی بودن. من زحمت کشیدم تا برای فرزندم مادر نمونه باشم ولی تو تحمل گریه هایش را نداری و از اتاقت بیرونش میکنی اما من همیشه مادر بودم. برای عروسک هایم برای پدرم برای برادرم برای خواهرم و حتی برای مادرم 
من یک زنم و افتخار میکنم به زن بودن
چون من خودم به اینجا رسیدم و یک جامعه ی مردسالار این جایگاه را به من نبخشیده.
تنها شانس زندگی ات حمایت همان تفکرات مرد سالاری است. برو خوش باش😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی بعضی از همجنس های خودمون خودمون رو قبول ندارن

ولی تموم این تبعیض ها فقط در ایرانه و در کشور های دیگه مرد و زن مثل هم زندگی میکنند 

به نظرم تموم این تبعیض ها به خاطره خودمونه اگر اجداد ما وقتی این قانون هارو گذاشتن از خودشون دفاع می‌کردند الان وضع ما این نبود ..😒

ولی ما میتونیم این قانونا رو تغییر بدیم فقط یکم زمان می‌بره 

آدمی را آدمیت لازم است 😉
ولی تموم این تبعیض ها فقط در ایرانه و در کشور های دیگه مرد و زن مثل هم زندگی میکنند  به نظرم ت ...

بله همینطوره متنفرم از این تبعیض ها. این تبعیض ها مربوط به عصر جاهلیت هست ولی حالا داریم میبینیم. دقیقا باید تغییر بدیم باید فرزندانمون رو طوری تربیت کنیم که بدانند پسر و دختر هیچ فرقی ندارند. و کسی بر دیگری ارجح نیست

بله همینطوره متنفرم از این تبعیض ها. این تبعیض ها مربوط به عصر جاهلیت هست ولی حالا داریم میبینیم. دق ...

بله درسته باید با تربیت این هارو تغییر بدیم 

خدارو شکر خانواده‌ من هیچ تبعیضی بین دختر و پسر قائل نیستند و این یکی از نکات مثبته 

آدمی را آدمیت لازم است 😉
بله درسته باید با تربیت این هارو تغییر بدیم  خدارو شکر خانواده‌ من هیچ تبعیضی بین دختر و پسر ق ...

خداروشکر. خانواده من هم. ولی از وقتی وارد جامعه شدم خیلی راجب این قضیه اذیت شدم. من توی یک خانواده ای بودم که دختر و پسر رو به یک چشم میدیدند بعد...

خیلی قشنگ بود  وبلی اون قسمت ک گفتی خواب های شما هم چپن؟  در واقع اون خواب زن نیست ک چپه ...

آره خیلی جاها شنیده بودم اینو. ولی این متنو چون در رابطه با تفکرات غلط جامعه نوشتم همون متن غلط را عینا اینجا آوردم. چون خیلی ها فکر میکنند همون خواب زنه.درستش همونه که شما میکید مرسی عزیزم😍

اولا الان یه سالی هست دیه زن و مرد برابره پوما زنده بگور کردن مال ما ایرانی ها نبوده و نیست سوما الان همه پدرها دختر دوست شدن ، در مورد زندانی شدن الان خیلی مرده هستن که بخاطر مهریه شما خانومها تو زندان ، ترس از آبرو با یکی بسازی ... این حرف هم ماله 30_۴۰ سال پیشه الان این حرف خنده داره در کل فقط من در مورد حجاب با شما هم عقیده هستم ، باید این قانون از ریشه بره کنار