2777
2789

ی لباسی و سفارش دادم قرار بود ۵شنبع برسه بنا ب دلیلی امروز یا فردا میرسه دستم منم این دو روز مشکلی برام پیش اومده خونه نیستم...چی میشه بستم؟؟؟کسی اطلاع داره؟؟

میره مرکز پست شهرتون . باید برب از اونجا تحویل بگیری

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی عزیزمم.اینطور ک باشه عالیه

بله گلم بارها برام پیش اومده‌ ولی حتما نهایت تا سه روز برو بگیرش

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

با کد رهگیری ببین کجاست لباست .اگه اون تایم دسترسی به خونه داشتی راحت میتونی بری بگیری یا بسپاری کسی بگیره

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
چ جوری میتونم میشه توضیح بدی دوستم

از اونجایی ک خرید اینترنتی انجام دادی بگو کد رهگیری رو برات بفرسته میری توی سایت خیلی راحت میتونی ببینی دقیقا بستت کجاست و کی میرسه

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳