2777
2789
عنوان

خانم های شاغل _ خانم های خانه دار_تاپیک تبلیغاتی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست
افرین مرسی عزیزم انرژی کمکت بهت برگرده بهت برگرده  و همیشه مثل همیشه موفق باشی اگه دوست داشتی ...

ببین پیج دارم تمام نکات مراقبتی رو میگم.. باید از پرنده ارزون مثل مرغ عشق شروع کنی... نمیشه یک شبه برسی یه اینجا ک مثلا صد تا پرنده داشته باشی... من عروس هلندی و مرغ عشق دارم

بیا تو پیجم مراقبت رو یاد بگیر

بازار فروشش هم بله سایت دیوار خوبه وقتی هم تعدادت بره خیلی بالا میدی به مغازه دار ها.. درامدت بستگی به پرندت داره ولی قطعا با دوبار جوجه دادن پول خودشون و قفس و ارزنشون در میارن بعد اون دیگه سوده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

افرین مرسی عزیزم انرژی کمکت بهت برگرده بهت برگرده  و همیشه مثل همیشه موفق باشی اگه دوست داشتی ...

ببین پیج دارم تمام نکات مراقبتی رو میگم.. باید از پرنده ارزون مثل مرغ عشق شروع کنی... نمیشه یک شبه برسی یه اینجا ک مثلا صد تا پرنده داشته باشی... من عروس هلندی و مرغ عشق دارم

بیا تو پیجم مراقبت رو یاد بگیر

@parande.amozesh 

بازار فروشش هم بله سایت دیوار خوبه وقتی هم تعدادت بره خیلی بالا میدی به مغازه دار ها.. درامدت بستگی به پرندت داره ولی قطعا با دوبار جوجه دادن پول خودشون و قفس و ارزنشون در میارن بعد اون دیگه سوده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پیج دارم تمام نکات مراقبتی رو میگم.. باید از پرنده ارزون مثل مرغ عشق شروع کنی... نمیشه یک شبه ب ...

ان شاءالله

آفرین به شما 

و ممنون ازت

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
سلام عزیزم خوش اومدی 😘😘

این تاپیک آخرمه دختر ؟ 😅😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
سلام گلم

اسمتو نوشتم عزیزم 

برنامه هامون شروع شد خبرت میکنم عزیزم