2777
2789

خانم های شاغل به خانم های خانه دار ایده بدید درآمد کسب کنن

خانم های خانه دار اگر بخواهید شروع کنید دوست دارید چکاری انجام بدید اگر پشتوانه مالی نامحدود داشتید حاضر بودید برای کار و زندگیتون آموزش کافی ببینید و اون کارو بصورت حرفه ای پیش ببرید ؟

اگر پولدار شدید به دیگران کمک میکنید ؟ چرا ؟

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
من گروه واتساپ دارم وسایل منزل تو رو خدا حمایتم کنید بتونم بفروشم بچه دارم و زندگیمون شدیدا سخته ...

عزیزم لینک گروهتو بذاری اینجا فکر کنم هم گروه هم تاپیک هم همه بترکیم 

تبلیغات ممنوعه 

ولی میخواهی بذار ببینیم چی میشه خخ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو امضام هست عزیزم

اوکی 

بنظرم از مواد غذایی شروع کن 

دیروز توی تاپیکی بودم یکی از دوستان میگفت مواد غذایی خانگی درست کنید و در سایت با سلام غرفه رایگان بگیرید خیلی تعریف میکرد پیشنهاد منم به شما اینه 

سرمایه اولیه کمتری هم میخواد 

میتونی که تایپ انجام بدی یا بشی ادمین پیج ها .  اگه پولدار بشم تا جایی که بتونم به همه کمک میک ...

آفرین احسنت 

عزیزم من برای خودم نمیخوام

راستش خیلی وقته تو فکر اینم که یه جوری به بچه های سایت که مشکلات زیادی دارن کمک کنم انگار خدا توفیقشو بهم نمیده 

ولی خب استقبال کم خانما هم قطعا موثره نمونه ش خلوتیه این تاپیک 

میتونی که تایپ انجام بدی یا بشی ادمین پیج ها .  اگه پولدار بشم تا جایی که بتونم به همه کمک میک ...

در مورد ادمین پیج ها اطلاعاتی داری عزیزم ؟ 

تایپ رو از کجا اقدام کنن ؟ 

از درآمد هرکدوم مطلعی؟ 

در مورد ادمین پیج ها اطلاعاتی داری عزیزم ؟  تایپ رو از کجا اقدام کنن ؟  از درآمد هرکدوم ...

درامدش خیلی خوبه و معمولا تو برنامه دیوار خیلی اگهی میزان . ولی خیلیا هم کلاهبرداری میکنن از این طریق باید حواست باشه و مطمئن باشی که اون اگهی راسته . چون بعضی ها اکن اول میگن باید یه پولی برای ثبت نام واریز کنی مثلا ۲۰ هزار که این دروغه. 

• 🤍🦢 •
درامدش خیلی خوبه و معمولا تو برنامه دیوار خیلی اگهی میزان . ولی خیلیا هم کلاهبرداری میکنن از این طری ...

بسیار عالی

ممنون گلم ان شاءالله به بهترین ها برسی و میدونم که رسیدی 

سالن پرورش پرنده دارم.. از یه دونه هم میشه شروع کرد... ولی باید اول مراقبت ازشون یاد بگیرین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سالن پرورش پرنده دارم.. از یه دونه هم میشه شروع کرد... ولی باید اول مراقبت ازشون یاد بگیرین

افرین مرسی عزیزم انرژی کمکت بهت برگرده بهت برگرده 

و همیشه مثل همیشه موفق باشی

اگه دوست داشتی جزئیات بگو خیلی کمک میکنه

چه پرنده ای ؟ واسه مراقبت چه اقدامی بکنن چه کتابی بخونن چه سایتی عضو بشن 

درآمدش متوسط بین چقدره 

بازارش چطوره تضمینیه یا نه 

افرین مرسی عزیزم انرژی کمکت بهت برگرده بهت برگرده  و همیشه مثل همیشه موفق باشی اگه دوست داشتی ...

این کیبورد آخر دیوانم میکنه 😂😂