2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکارمیکردین

420 بازدید | 32 پست

سه ساله که فارغ التحصیل شدم

یکساله یکی از همکلاسی های دانشگاهم بهم ابرازعلاقه کرد و با هم تو مرحله اشنایی هستیم اوایل خانواده هامونو درجریان نذاشتیم گفتم ببینم اصلا ازش خوشم میاد یا نه‌ . چون اصلا هیچ علاقه ای بهش نداشتم یه سری روحیاتش با من متفاوت بود

بعد یه مدت بهش علاقه مندشدم ۸ماه که گذشت یهو اومد گفت نمیتونم ازدواج کنم و رفت... الان انقد غرورم له شده بود ک سه روز لب  ب غذا نزدم یک هفته تمام قرص میخوردم میخوابیدم باورم نمیشد کسی ک انقد دوسم داشت یدفعه اینارو بگه البته بگم مطمئن بود پای کس دیگه ای وسط نیست

🕊️ free

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی حرفش و بهونش در مورد خانوادش بود درمورد اینکه نمیتونه ب این زودیا کاراشودرست کنه

بعد یک هفته برگشت بهم گفت من همه چیو ب خانوادم گفتم واکنش بدی نداشتن گفتن یه شغل خوب پیدا کردی برات اقدام میکنیم اون موقع تو برهه ای بودم ک نمیتونستم درست تصمیم بگیرم قبول کردم و باهاش وارد ارتباط شدم مجدد ولی این بار محتاط تر از قبل

🕊️ free

ببین گلم دختر خواهر منم تو مرحله اشنایی بود که پسره دستش رو شد خواهرزادم خیلی ناراحت بود خیلی گریه میکرد من بهش گفتم بخدا یه روزی به خودت میخندی که چرا اینهمه الکی غصه خوردی خدا خیلی دوستت داشته که توی این مرحله ذات پسره رو رو کرده 

کسایی که به ما و زندگی ما تعلق ندارن خودشون کنار میرن 

خوشبخت بشی 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

تو این مدت رفتارش بهتر شده ولی سر هرچیزی قهر میکنه اوایل اصلااا فحش نمیداد اصلا بی ادبی نمیکرد ولی چندباری ازش فحش رکیک شنیدم  ن درمورد من. درمورد بقیه

این شد ک یکمی دودل شدم

🕊️ free

گذشت و یه خواستگار برام اومد واقعا اولش نمیخواستم برم حتی ببینم ولی اصرار مامانم باعث شد ک ببینمش

خیلی موقعیتش خوبه خیلی پسر خوب و مودبیه واقعا با معیارهای من جوره اما اون همکلاسیمو چیکار کنم؟ میگه من کوتاه نمیام .. میخواد دوباره باخانوادش صحبت کنن بیان

بهش گفتم اگه خانوادت پاپیش بزارن اوکی وگرنه نمیتونم بیشتر از این صبر کنم.. اما میترسم از تصمیم اشتباه

🕊️ free

بنظر من اگ عاشقش نیستی و دوس شنیداری با خواستگارت ازدواج کن

البته ک اون خواستگارتو میشناسی باز

اونم کاخ کن دیگ چطور اون رف یهویی توام برو 

متفاوت بودن روحیه باعث سختی زیاد میشه تو زندگی 

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

بچها کل دیشبو نخوابیدم

همش ذهنم مشغوله. بین عقل و عشق..

دوسش دارم ولی موقعیت خواستگارم بهتره

از یه طرف ی سری رفتارای همکلاسیم دودلم کرده مثلا چندشب پیش بیرون بودیم داشتیم قدم میزدیم یه پسره رد شد یه حرف بد زد بعد این برگشت فحش ناموسی داد ب طرف

از یه طرف دیگه کار اونروزش ک اونطور رهام‌کرد.. 

برام دعا کنین بدحور گرفتارشدم😞

🕊️ free
بنظر من اگ عاشقش نیستی و دوس شنیداری با خواستگارت ازدواج کن البته ک اون خواستگارتو میشناسی باز اون ...

میدونی میترسم دست بردار نباشه.. میترسم خدا منو نبخشه.. دلش میشکنه. چ خاکی ب سر بکنم

🕊️ free