2777
2789

راستش من ب حرف دکترا اعتماد ندارم برای منفعت و پول خودشون میگن خوب میشه و فلان برای تیرگی اون ناحیه دکتر گفت با لیزر جلسه ی ۸۰۰ اونم ۶ جلسه بهتر میشه ن هم رنگ پوستم بعد تو نی نی سایت سرچ کردم اکثرا گفتن این مشکل و دارن لیزر هم انجام دادن با بارداری و اینا مث قبل شده

تزریق چربی هم اصلا نمیشه کامنت ها رو خوند همش اینان ک تبلیغ لیزر و دکتر خودشون رو میکنن عمدا ی داستانی درست میکنن اخرشم میگه رفتم پیش فلان دکتر راضی ام و اینا انگار مردم نفهمن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون میشم بگین کسی تجربه داره خواهر مادر یا دوستی ببخشید رک میگم من تو گوشی شوهرم دیدم ک مثلا فیلم ایرانی دختره ببخشید ولی اونجاش مث برف بود و ت.پ.ل اصلا ادیت نداشت چجوری اخه ن یکی اکثرا یا مال خرابا قشنگه یا من بدبخت شانس تو هیچی ندارم😂😂😂 حالا فکر نکنید بخاطر همسرم خودم خوشم نمیاد از ۱۴ سالگی باهاش مشکل داشتم تا الان ک ۱۹ سالمه اصلا تغییری نکرده

منم دوست دارم اون قسمت هم هم رنگ‌ پوست بدنم بشه 😪 پوستم سفیده اونجا بخاطر استفاده از ژیلت تیره شده& ...

ربطی به ژیلت نداره.اینو دکتر پوستی که رفتم گفت...الان بچه خواهرم ۷سالشه یکم زیربغل و اطراف بیکینی تیره شده مشخصه که میخاد تیرههه بشه الان اون ژیلت زده؟

من لیزر که رفتم شنیدم یک دستگاهی هست روشن میکنه نواحی تیره بدن رو هر جلسه 500میگیره ولی خودم تجربه نکردم انجام ندادم واینکه قابل برگشته یا موقتی نمیدونم 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
ربطی به ژیلت نداره.اینو دکتر پوستی که رفتم گفت...الان بچه خواهرم ۷سالشه یکم زیربغل و اطراف بیکینی تی ...

نمی‌دونم شاید ، اما من زیر بغلم مثلا از اپلیدی همیشه استفاده میکنم تیره شده یکم اما نه به اندازه اون قسمت 

از طرفی رنگ پوست روشن خیلی بیشتر خودش رو نشون میده 

خواهر زاده تون‌ نمی‌دونم واقعا 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
منم دوست دارم اون قسمت هم هم رنگ‌ پوست بدنم بشه 😪 پوستم سفیده اونجا بخاطر استفاده از ژیلت تیره شده& ...

افسردگی نگیر اکثرا این مشکل و دارن البته بعضیا ژنتیکی سفیدن اونا استثنا هستن درمان خونگی تاثیری نداره پماد زینک هم گفتن خودم استفاده نکردم لیزر هم اکثرا گفتن بدرد نمیخوره سر دو راهی موندم یعنی هیچ روشی نداره از بین بره😂😂😂متاسفانه برای من زیر بغل و کشاله ران هم هست میگن بخاطر لباس زیر و ژیلت اما اینا من استفاده نکردم از قبل اونم اینطوری بود

ربطی به ژیلت نداره.اینو دکتر پوستی که رفتم گفت...الان بچه خواهرم ۷سالشه یکم زیربغل و اطراف بیکینی تی ...

دقیقا من اولین اصلاح ام یادمه تیره بود قبلش توجه نکرده بودم بخاطر ژنتیک هست