2777
2789

سلام ب همه 

تقربیا ۲۰ نفر مهمون دعوت کردم برای چند روز دیگه

میخوام قرمه سبزی درست کنم با برنج 

و مرغ سرخ کرده (مرغمو چیکار کنم خوشمزه بشه)

سالاد فصل با تزیینات

شربت هم میخوام درست کنم پیشنهادتون چیه ؟ برای شربت

دسر چی درست کنم خوبه 

گفتم پیتزا هم درست کنم 

بنظرتون خوبن اینا یا ن ؟ 

مهمونا برام عزیزن لطفا اگه پیشنهادی دارین بگین میخام سنگ تموم بزارم براشون😃

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

پیتزا به منوت نمیاد

دسر پاناکوتا خوشمزه است

مرغتو به قسمتهای کوچک تقسیم کن وازهمه کار اول توی ابجوش بینداز که بوی ضهمش گرفته بشه

سالاد دونوع درست کن

غذای اصلیتو مرغ بذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیتزا بنظرم دیگه زیادیه و معنی نمیده یا کلا غذای فست فودی درست کن که اونجوری واسه ۲۰ نفر خیلی خرجش بالاست و دنگ و فنگ داره  یا ام همین برنج و خورشت خوبه دیگه بسه

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️
پیتزا به منوت نمیاد دسر پاناکوتا خوشمزه است مرغتو به قسمتهای کوچک تقسیم کن وازهمه کار اول توی ابجو ...

واقعا؟

بجای پیتزا چی درس کنم 

غذای اصلیم قرمه سبزیه

میخوام مرغم ب قسمتای متوسط تقسیم کنم بعد توی آبلیمو و زرد چوبه یکم فلفل قرمز نمک و زعفرون مزه دار کنم بعد جدا سرخ کنم 

بعد سس مرغ جدا درست کنم 

سالادم اینجوریه ک کاهو، و ،خیار گوجه، کلم ، اینارو باهم تزیین میکنم توی ظرف

دسر پاناکوتا بلد نیستم

ژله درست کن .ماست اسفناج یا ماست بادمجون .زیتون پرورده .کیک بپز‌ .سوپ شیر درست کن .پیتزا رو بی خیال 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

دسر پیشنهاد ندارم اهلش نیستم زیاد 

قرمه سبزی خوبه 

سالاد کاهو‌ درست کن با سالاد ماکارونی 

مرغم سرخ کن سیب زمینی وزرشک‌ و کشمش تزیین‌کن با برنج‌زعفرونی‌

بعد سوپ جو آماده الیت بخر‌ چندتا بسته با هویج رنده یا نگینی و قارچ‌‌ ورقه ای زیاد ،، سوپ درست کن عالی میشه یکمم تندش کن میتونی مرغم توش ریش‌ریش‌ کنی

ما آبادانیا   
پیتزا بنظرم دیگه زیادیه و معنی نمیده یا کلا غذای فست فودی درست کن که اونجوری واسه ۲۰ نفر خیلی خرجش ب ...

خب پس درست نمیکنم

نه فست فودی نیستن مهمونام فقط همین پیتزا رو گفتم درست کنم که دیگه نمیشه

گفتم مهمونام برام عزیزن میخوام سنگ تموم بزارم

واقعا؟ بجای پیتزا چی درس کنم  غذای اصلیم قرمه سبزیه میخوام مرغم ب قسمتای متوسط تقسیم کنم بعد ...

توی مرغ هویج فلفل دلمه دارچین بریز عالی میشه آب لیمو نریز 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

شربت اضافیه و پیتزا هم همین طور مرغتم اول یه دور بجوشون آبشو بریز بشور بریز قابلمه دو سه تا پیاز رو خیلی ریزخورد کن روش و ادویه بزن و بذار روی کاز زیرشو خیلی خیلی کم کن و درشو بذار تا کم کم پیاز آب بندازه و بعدم به روغن بیوفته و سرخ بشه فقط گاهی برشون گردون یه کم زعفرونم بزن وقتی دو طرفش خوب سرخ شد دو تیکه فلفل دلمه بریز و آب بریز روش و بذار بپزه آبشم کم‌باشه آخرشم ربو تفت بده و بریز داخلش و بذار بوی خامی رب بره برای سروشم مرغا رو توی روغن داغ سرخ کن وقتی سرخ شد وقتی هنوز تو ماهیتابه هست ابلیمو بهش بزن عااالی میشه و ابشم صاف کن پیاز و فلفل دلمه هاشو بریز دور ابشو توی کاسه بیار سر سفره آبشم غلیظ باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اگه تو شهر سردسیر هستین نوشیدنی داغو جایگزین سرد کن مثلا کاپوچینو با کیک 

بنظرم پیتزا رو حذف کن و بجاش یه ظرف الویه بزار میتونی خودت الویه ها رو باگت لقمه ای بگیری و تو دیس بزاری