2777
2789
عنوان

چند روز دیگه مهمون دارم خانومای کد بانو ب لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست
دسر پیشنهاد ندارم اهلش نیستم زیاد  قرمه سبزی خوبه  سالاد کاهو‌ درست کن با سالاد ماکارونی ...

خب پس بیخیالش شم

سالاد ماکارونی بلد نیستم

سیب زمینی هم سرخ میکنم بالا یاد رف بگم

توی ی دیس برنج ساده با زعفرون توی ی دیس دیگه هم برنج زعفرونی زرشک بریزم خوب میشه؟ کشمش تاحالا نریختم راستش

مرسی از پیشنهاد پس سوپ هم درست میکنم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت اضافیه و پیتزا هم همین طور مرغتم اول یه دور بجوشون آبشو بریز بشور بریز قابلمه دو سه تا پیاز رو ...

مرسی گلم عالی بود پیشنهادت 👌⁦♥️⁩

اگه تو شهر سردسیر هستین نوشیدنی داغو جایگزین سرد کن مثلا کاپوچینو با کیک  بنظرم پیتزا رو حذف ک ...

اره شهرمون سرده 

اوکی پس ممنونم همینکارو میکنم

ولی بجای الویه سالاد ماکارونی  درست میکنم 

شربت پیتزا حذف شدن لحاظ کیک با چایی دارچینی و سوپ مرغ 

وای چایی دارچینی عالیه 👌 سوپ شیر هم خوبه سالاد ترشی ژله اینا مرغ هم قشنگ سرخش کن بعد تو یه قابلمه جدا با پیاز سیر فلفل دلمه یه تیکه هویج ادویه چوب دارچین رب یه تف بده بپز یذره زعفرون هم بریز عالی میشه 

خودشناسی DNA plus
وای چایی دارچینی عالیه 👌 سوپ شیر هم خوبه سالاد ترشی ژله اینا مرغ هم قشنگ سرخش کن بعد تو یه قابلمه ج ...

مرسی عزیزم

همین کارو میکنم ولی لازمه قبلش مرغمو با زرد چوبه و سیر آبلیمو فلفل قرمز نمک بزارم آب پز بشه یا نه؟

خب پس بیخیالش شم سالاد ماکارونی بلد نیستم سیب زمینی هم سرخ میکنم بالا یاد رف بگم توی ی دیس برنج س ...

سالاد ماکارونی خییییلی راحت و خوشمزست 

ماکارونی فرمی همین شکل دارا آبپز کن بیشتر از زمانی که‌میخوای ماکارونی رو‌ دم بدی 

ابکش کردی اب باز کن روش‌خمیر‌نشه 

بعد فیله مرغ یا سینه رو نگینی خورد کن بزار بپزه با نمک و ادویه آب کم بزار واسه پختش 

قارچم تفت بده یا بخارپز‌کن آبش کشیده بشه 

خیارشور نگینی خورد کن با نخود فرنگی‌ و ذرت 

حالا نوبت سس 

سس مایونز زیاد میخواد با ماست و آبلیمو بهم بزن فلفل سیاه نمک‌ آویشن بزن همه رو باهم قاطی کن چندساعت تو یخچال باشه

واسه برنجم بنظرم برنج زعفرونی بکش تو دیس بعد مرغ سرخ شده رو بچین سیب زمینی و‌زرشک‌‌و‌کشمش‌‌ بزار دورش 

مرغو من میزارم با ادویه پیاز نمک ابپز بشه درست شد مرغارو میزارم تو ابکش یکم ابش بره بعد پودر دارچین میزنم سرخش میکنم‌ خوشکل میشه 

ما آبادانیا   

مرغو ما تو سیر و پیاز و آبلیمو میزاریم چ برای سرخ چ کباب

سرخشم خیلی اینطوری خوشمزه اس بعد گاهی فلفل دلمه هم میزنیم

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔