2777
2789
عنوان

شما هم😖😖

101 بازدید | 13 پست

شما اگر کسی همش بجای اسمتون یا ایشون خطاب کنه 

(این)ناراحت میشین؟؟

من ب شدت از این کلمه متنفرم🤢

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
نمیدونم تا حالا کسی نگفته اینجوری،ولی بده این برای اشیا استفاده میشه ن انسان

دقیقا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
پس من حساسم  احساس میکنم این  ب درخت یا وسیله میگن

اره 

البته اگه منظور طرف اهانت باشه برخورد میکنم ولی کلا در طول صحبت روزمره میگیم مشکلی هم نیست

تهش ب شوخی شاید بگم این به درخت میگن ولی کلا ناراحت نمیشم

دانشجو معلم 🍁
آره به طرف هم میگم😐

وای نه نگوووو بده ...

من خیلی حس بدی بخم دست میده شوهرم میگه ولی میدونم برا سواستفاده میگه 

میدونه حساسم میگه تو جمع

اره  البته اگه منظور طرف اهانت باشه برخورد میکنم ولی کلا در طول صحبت روزمره میگیم مشکلی هم نیس ...

اره درسته ...

ممکنه ناخوداگاه بگیم اره