2777
2789
عنوان

عروس هلندی دارم لطفا بیاین

150 بازدید | 6 پست

سلام مامانای گل

میگم من استرس به جونم افتاده، نوزاد سه ماهه دارم الان تو گوگل داشتم میخوندم داشتن پرنده باعث ایجاد آسم و آلرژی میکنه واسه نوزاد

کسی تجربه ای داره؟، 

بنظرتون چیکارکنم اخه پرنده هام بشدت وابسته ی منن دلم نمیاد بفروشمشون😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

منم عروس داشتم دوقلوهام به دنیا اومدن یکیشون اگزمای شدید نوزادی داشت که دکتر گفت پرنده که بماند بالش پر هم نباید پیشش باشه بخاطر همین همون ده روز اول نوزادیش فروختیم

ولی نوزاد شما بزرگتر شده فک نکنم اشکالی داشته باشه 

ولی خب باز سلامت بچه ات مهمتره ما دوباره وقتی یکساله شدن خریدیم الآنم داریم مشکلی نداشتن خداروشکر

سلام عزیزم  منم عروس داشتم دوقلوهام به دنیا اومدن یکیشون اگزمای شدید نوزادی داشت که دکتر گفت پ ...

اها ممنونم عزیزم

نه دخترمن تاحالا مشکلی براش پیش نیومده، اما جدیدا همش سر و صورتشو میماله با دستاش میگم شاید با پر و پوست پرنده ها حساسیت داره ، خیلی دلم میخواد بفروشمشون هم سروصدا هم ریخت و پاش دارن و باوجود بچه اصلا حوصلشون ندارم ولی بشدت وابسته ن و گناه دارن

درستهههه ولی خب باز عادت می کنند به صاحب جدید

چی بگم والا خیلی اذیتم میکنن این روزا، همش جیغ میزنن میخوان بیان بیرون ، بچه مم کوچیک تا میخوابه بیدارش میکنن

یجورایی باید کل روز رو قفسشون بپوشونم که ساکت بشن ، تو اتاق دیگه هم نمیمونن فقط تو پذیرایی