2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

198 بازدید | 6 پست

سلام تو تاپیک های قبلم گفتم که با بردار شوهرم دعوام شده و شوهرمم هر چی از دهنش درآمد بهم گفت بعد رفتیم خونه پدرم دوباره دعوامون شد شوهرمم بعد از این که به برادرم و پدرم بی احترامی کرد گذاشت رفت من موندم اونجا ولی خیلی خیلی اعصبانی شدم ولی فرداش داداشم کلی نصیحتم کردو فرستادم اومدم خونه حالا پدر شوهرم کلی بهم حرف زده که چرا میری خونه پدرت با شوهر جر و بحث میکنی هر چی میگم تقصیر این دوتا داداشه قبول نداره چیکار کنم😓😓

ب اون چ اصلا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بی نزاکتم اومده بهشون گفته به نظرتون کار اشتباهی کردم تو خونه پدرم دعوا کردیم؟

اشتباه بود 

اره 

اصلا پیش بقیه نیاید دعوا کرد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی با پای خودت برمیگردی یعنی به خانواده شوهر اجازه میدی به خودشون اجازه بدن دخالت کنن و بگن مقصر هستی پس باید نصیحت بشنوی

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...