2777
2789
عنوان

کیا به طالع بین اعتقاد دارن؟

110 بازدید | 17 پست

به اولی اسم همسرسابقم رو گفتم،گفت بدرد نمیخوره فقط برای رابطه موقت خوبه

گفت کیس ازدواجی میاد تو زندگیت که قدبلند و چهارشونه است،اختلاف سنی3_4سال هم دارید

به دومی زنگ زدم که خیلی تعریفش رو شنیده بودم گفت به شوهرسابقت برگرد که خیلی پشیمونه و میخواد جبران گذشته رو کنِ ،گفت اگه بدونی چقدر آینده ی روشنی باهاش در انتظارته دیگه انقدر نگران نمیشی

به نظرتون میشه به حرف هاشون اعتماد کرد؟

بنظذم اینقدر فکر میکنی ب حرفای مسخرسون ک کلا از زندگی عقب میمونی 

بیخیال

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه نمی تونم اعتماد کنم الکی میگن آخه 

دختر همسایه امون مثل من مونده بود به شوهرش برگرده یا نه

طالع بین گفته بود بری برمیگردی،خوشبخت نمیشی و واقعا همین شد،رفت دومی رو باردار شد دست از پا درازتر برگشت

ولی به من گفت اصلا فکر نکن فقط برگرد