2777
2789
عنوان

تغییر اسم!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 20 پست
[QUOTE=214336257]اتفاقا خیییلی قشنگه عزیزم[/QUOTEمن قصد نداشتم اصلا اسم ترکیبی بذارم. تو افسردگی بعد ...

به همه بگو صدرا صداش کنن خودتونم صدرا صدا کنید

ما هم یه فامیل داریم دو اسمه است از روز اول فقط یک اسمو صدا زدن الان اصلا خیلیا یادشون نیس این بچه دو اسمه باشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من شنیدم از مذهبی به مذهبی ای که فراوانیش بیشتر باشه عوض می کنن.

نه عزیزم این حرفا فکر نمیکنم باشه یکی جدیدا اسمشو از صدیقه به سارا تغییر داده

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ می دونم آخه هنوز شک دارم به چیزی که شنیدم 

ببخشید میشه بگم.چرا میخواین عوضش کنید؟برای بچه داداشم.پیشنهاد دادم.و خوششون اومد😅میخوام ببینم بعدا شرمندشون نشم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بچه ها مثلا میشه علیرضا رو علی گذاشت؟

اره فک کنم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

راست میگه دوستمون صدرا قشنگه ، فقط صدرا صدا بزنید کلا ، بقیه هم کم کم همینو میگن 

ما تو فامیل دوتا اسم ترکیبی داریم من تا پونزده شونزده سالگی نمیدونستم اینا دو اسمه هستن 😁