2777
2789

رفتم یجا موهامو رنگ کنم واسه زایمانم تمیزو مرتب باشه موهام اول بار گفت بیا1200بعد ک رفتم وسط کار گفت نه کارت زیاده2700گفتم باشه مشکلی نیست هفت ساعت تمام زیر دستش بودم اخرم موهامو به پایه نرسوند کلشون نارنجی بود من بینشونو ندیدم اومدم خونه شوهرم گفت وای چرا هزارررر رنگه موهات دیدم به به چه گندی زده زنگ زدم بهش ک راضی نیستم پولمو بده گفت تقصیر خودت بوده حامله بودی موهات رنگ نگرفته گفتم چقد چرتو پرت میگی این همه پول ازم گرفتی گفت هفت ساعت وقت گذاشتم ناهار نخوردم سردرد شدم باید پنج تومن ازت میگرفتم رحم کردم 

منم رفتم صنف ازش شکایت کردم فهمیدم اصلا جواز نداره بیشعور موهامم داغون کرد کل پولمو ازش گرفتن جریمه ش کردن گفتن سالنشم میبندن

نمیخواستم اینکارو بکنم ولی وقتی بهش گفتم پولمو بده گفت کارما بزنه به بچه ات منم واقعا دیدم خیلی پروعه گند زده نفرینم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ی اخرم عزیزم پس فردا سز میشم دیگه مشکلی نیست

اهاا

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بی انصاف از دو برابر هم بیشتر کرده

کوفتش شه

آخه مگه آدم چقدر پول بیشتر میذاره تو کیفش

کوفتش شه

منم یه چیز دیگه درآورد امبرا میخواستم مش کرد راحت

جلوشم هایلایت ها نارنجی بود پشتیها کاهی

بهش گفتم گفت به خاطر نوره

خره دیگه

دیگه پیشش نمیرم

600 رو 650 گرفت 

شامپو 350 داد650

من که حلال نمیکنم بی انصاف

حداقل 100 تومن اضافه تر 300🥺😔

صدقه بزار قرآن بخون چجپر میتونن واقعا

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

تا ۲۷۰۰ خوندم .۳ میلیون میدین مو رنگ کنین ؟ من آخرین بار ۷ سال پیش رنگ ساده کردم ۴۰ تومن گرفته بود  انقدر گرون شده یا جاهای خیلی گرون میرین ؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹