2777
2789

من چندوقت این مشلکو داشتم و خیلی راه هارو رفتم اگه کسی مثل من هست از مشهد ‌. توی تلگرام به ایدی پیام بده mosavi_nz@ تا بهمدیگه کمک کنیم

من ی کرونا خفیف گرفتم و حالا چند ماه میگذره و دقیقا همین مشکلو دارم هم بود بد توی بینی دارم و همه مزه بیشتر غذا ها برام بد شده و خیلی عذاب می کشم اما نمیدونم فکر کنم باید تحمل کنم البته از اصفهانم 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبوست دارم

شکمم زیاد کار نمیکنه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
من یبوست دارم شکمم زیاد کار نمیکنه

من دهانم تلخه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

شاید سنگ لوزس

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من ی کرونا خفیف گرفتم و حالا چند ماه میگذره و دقیقا همین مشکلو دارم هم بود بد توی بینی دارم و همه مز ...

غذا های مثل مرغ و گوشت گوسفند ک خیلی بوی بد میدههههه😭😭😭😭

اصلا نمیتونم غذا بخورم؟؟

نمیدونید تا کی ادامه داره؟

غذا های مثل مرغ و گوشت گوسفند ک خیلی بوی بد میدههههه😭😭😭😭 اصلا نمیتونم غذا بخورم؟؟ نمیدونید تا ...

منم اوایل توی بینیم بوی سوخته بدی میومد اما حالا بهتر شده اما بعضی مواقع اصلا دوست ندارم غذا بخورم 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
این وضعیت باید تا کی ادامه داشته باشه؟ شما اطلاعاتی ندارید؟

من از ی دکتر طب اسلامی پرسیدم گفت به خاطر کروناس و باید دارو امام کاظم و ۲۰ گیاه و جامع بخورم اما من امتحان نکردم هیچ کدومو

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊