2777
2789
عنوان

ساعت خوب کجا بخرم؟؟

2204 بازدید | 28 پست

ساعت مچی مناسب کجا و چی بخرم

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

تا چی بخوای 

اسپرت ها رو من از عسلویه میخرم یک سایت میشناسم اونجا 

کلاسیک ها رو هم به نظرم دیجی کالا 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی موبایل داری ساعت میخای چیکار

ساعت مچی خیلی مهمه اصلا

من نباشه دستم یطوریم   

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
وقتی موبایل داری ساعت میخای چیکار

ساعت مچی هم قشنگه هم لازم میشه 

موبایل بزرگه همش تو کیفه😅

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
تا چی بخوای  اسپرت ها رو من از عسلویه میخرم یک سایت میشناسم اونجا  کلاسیک ها رو هم به نظ ...

چه سایتی؟ 

به ساعت های دیجی کالا میشه اعتماد کرد؟ من یه ست دیدم نمیدونم بخرم یا نه

خب نظرت خریداراشو بخون 

اما مواظب باش جدیدا دیجی کالا خیلی فیک میاره

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
از جهت زینتیش می خوای؟ آخه الان بنظرم با وجود موبایل ساعت کاربردی نداره

میخوام یچیزی باشه کار کنه 😂 گوشی همه جا نمیتونم ببرم

چه سایتی؟ 

پیجش رو توی اینستاگرام ببین اشتباهی گفتم سایت 

کاترپیلار عسلویه ..... جنس هاش اصل هست من بهشون مطمین هستم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ساعت مچی خیلی مهمه اصلا من نباشه دستم یطوریم    

کجا میخرید

من اکسسوری مورد علاقه م ساعته

خیلی خیلییی دوست دارمممم

ولی از سایت نمیخرم ترجیح میدم حضوری بگیرم

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته