2777
2789

و من چقدر دلم گرفت
از این روز های سرد
۲۷دسالمه وقتی که عاشق شدم فقط عاشق بودم فقط بودن باهاش رو میخواستم به بعدش فک نکردم به خیلی چیزا فک نکردم براش جنگیدم
الان چهار سال از زندگی مشترکم میگذره من رشد نکردم فقط موندم  
مسافرت هاو لحظات دونفره برام یه خواب شد اگر جایی می‌خواستیم بریم میگفت مامانم‌اینا چی تنهایی حال نمیده و من کلا منصرف میشدم
بعد از ازدواجم برای خرید کوچکترین وسیله باید هزار تا فرمول و محاسبه انجام میداد که یه وقت تا آخر ماه کم نیاره
آرزوی یه خرید خوب یه مانتو خوب یا حتی رنگ موی خوب موند به دلم
خواستم یه کار آزاد شروع کنم و مستقل شم اما هزار تا آیه یاس برام میخوند و میگفت اگر کارت نچرخه چی و منو اصلا جدی نمیگرفت به هیچ وجه اهل ریسک نیست
 قاطع پای خواسته ام‌ایستادم اما وقتی سرمایه در اختیارم نمیزاشت و حساب یه قرون دوزار رو می‌کرد کاملا سرد میشدم
خودمو گول میزنم که همه زنا همینطورین سکوت کردم در برابر همه مشکلات سکوت کردم
خودمو داغون کردم
دیشب حرف بچه رو پیش کشید
و گفتم وجود بچه برام اهمیتی نداره
وقتی نمیتونیم یه لباس مناسب بخریم
وقتی که هنوز خونه نداریم
وقتی که تو توی اقساطت غرق شدی
دیگه بچه میخوای چکار
بهش گفتم من هنوز نتونستم یه بزینس برای خودم داشته باشم چرا باید به بچه فک کنم من چقدر به درد مادرم خوردم که بخوام آرزو هامو فدای بچه کنم
راستش فک میکنم بچه ینی پایان همه چیز
شاید الان که ندارمش بتونم یکم پیشرفت کنم اما وقتی بیاد مجبورم خودمو فداش کنم
 بهش گفتم من بخاطر مشکل زنانگیم شاید بچه دار نشم و اون سکوت کرد 

شوهرم نصف ماه شیفته وقتی اون ۱۵ روز سر کاره و نیست‌بچه پدر نیخواد؟

بچه پول میخواد

بچه مسکن میخواد فقط سرو کار کردنش مهم نیست

وقتی نمیتونه عشق به زنش بده و همیشه آرزوی یه عزیزم رو به دل داشته باشه و درکی از احساسات زنانه نداره وقتی که میاد خونه و بیشتر وقتش رو دلش میخواد صرف خانواده پدری کنه‌

من دلم به چی خوش باشه 

فقط به این فکر کنم که الحمدلله شوهری دارم که سالمه و دست بزن نداره و سر کار میره ؟؟؟

لطفا نظراتتون رو برام کامنت کنید شاید من اشتباه میکنم

خدایا منو همیشه ارومم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوام بگم نظرم خیلی طولانی و شاید حوصله سربر بشه، تقریبا با حرفاتون موافقم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حرفات رو با دل و جون درک میکنم 

من هم حسی به بچه ندارم و شوهرم میخواد 

۹۰ درصد مسئولیت بچه با تو هست که مادرشی 

پدرشم اون ۱۵ روز که خونه ست اگه شب بچه یی قراری کرد نهاااایتش بالششو برمیداره میره اتاق بغلی می‌خوابه 

هیچ کس اندازه تو نمیدونه میخوای مادر بشی یا نه 

اگه آمادگی شو نداری یه نه قاطع بگو و تمام 

به حرفای نی نی سایتیا هم گوش نکن 

الان میان میگن اون که دندون میده نون میده 

اشتباه نمی کنی و از معدود آدم های عاقلی هستی که این روزها دیدم

ممنون عزیزم 

شوهرم ۳۴ سالشه تصور میکنم دلیل اصرارش اینکه که فک میکنه برای بچه دار شدن داره دیر میشه

خدایا منو همیشه ارومم کن
بخوام بگم نظرم خیلی طولانی و شاید حوصله سربر بشه، تقریبا با حرفاتون موافقم

نه اتفاقا عزیز دلم همیشه حرفای منطقی دلنشینه اما خوشحال میشم جایی ایرادی توی افکارم دیدی نظرتو بهم بگی

خدایا منو همیشه ارومم کن
نه اتفاقا عزیز دلم همیشه حرفای منطقی دلنشینه اما خوشحال میشم جایی ایرادی توی افکارم دیدی نظرتو بهم ب ...

ممنونم از شما

با اینکه خودم بچه ندارم، ولی احساس میکنم بچه دست و پا رو نمیبنده. آدم رو محدودتر میکنه ولی نه اینکه واقعا مانع پیشرفت فردی بشه. بقیه حرفاتون کاملا درسته. همه ما قبل از اینکه پدر یا مادر خوبی باشیم، وظیفه داریم همسر خوبی باشیم. کسی که بلده همسر خوبی باشه، حتما پدر خوبی هم میشه.

شما و همسرتون واقعا نیازدارید که فضای دونفره ای که لازمه رو براز خودتون ایجاد کنین. سند ازدواج، سند استقلال طرفین از خانواده س. باهاش صحبت کنین اینکه هرجا برید با خانواده ت بهت خوش میگذره، به من نمیگذره! مگه من هرجا برم خانواده م رو دنبالم میکشونم؟! وقتی بچه بیاد این فرصت برای همیشه تموم میشه‌ حداقل تا فرصت هست استفاده کنین. بعد که سیر شدین و به جایی رسیدین که هر دونفر حس کنین حالا لازمه خانواده دونفره تون سه نفره بشه، بچه دار بشید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "