2777
2789

بچه ها بیایید ورزشکاران دلاوران پیروز باشید بیایید 😅

پیروز باشید و پاسخگو 😜

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نام خدا 

6 سال پیش ک ابتدایی بودم سر برنامع صبحگاهی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

فقط عصر میرم پیاده روزی ۱ ساعت

آفرین عالیه 

الان فهمیدم عنوان تاپیک جالب نیست خخخ

ورزش فقط صبح نیست 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
من ورزش نمی کنم  ولی دلم می خواد ورزش کنم تنبلی نمی ذاره

خیلی تنبلی یا کم ؟ خخ

آخه بعضیا با یه جرقه استارت میزنن بعضیا یه عمر میگذره همچنان دلشون فقط میخواد همین 

ب نام خدا  6 سال پیش ک ابتدایی بودم سر برنامع صبحگاهی

عزیزمممم 

خخخخ 

موفق باشی گلم 

پریروز با پهلوانان پویا همراه دخترم    دخترم مجبور میکنه منو باباش این برنامه بزاره ورزش ...

چقدر عالی 

این سبکو میپسندم الان حکومت دست بچه هاست واقعا حرفایی جدیدا میشنوم که نگووو 

من هر چندوقت یه بار تصمیم میگیرم ورزش کنم نه برا لاغری همینجوری،ولی تا پریود میشم دیگه یادم میره و ح ...

عزیزم پریودت ۵ ماهه ؟ 😅😅

خب بعد از غسل انجام بده ورزش رو 

یا از فردای روز پاکی 

کی بخابه😁تقریبا نه ماه پیش😐

اووووه اینجوری ۹ سالم میگذره ها ورزش کنید 

با قانون ۱۵ دقیقه ژاپنی ها شروع کنید 

روزی ۱۵ دقیقه برای استارت و ماه های اول کافیه