2777
2789
عنوان

دوست بی عقل و عاشق

110 بازدید | 4 پست

پیرو تاپیک قبلم کلی باهاش صحبت کردم ک عاقبت نداره و حتی تهدیدش کردم که ب خانوم طرف مقابل میگم گفت که هرکاری میخوای بکن من دارم جدا میشم از شوهرم توام برو ب زنش بگو واس من بهتره😬😬😬😬تنها حرفش اینکه میخوام کنار کسی که عاشقشمو حالم باهاش خوبه باشم 😐

اینکه شوهرش یه حیونه حرفی نیستا اما بیچاره زن طرف مقابل☹☹

نظر شما چیه؟

الان چه فحشی بدم هم خدا خوشش بیاد

هم نی نی سایتیا 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.