2777
2789
عنوان

هیچ کار خدا بی حکمت نیست🥰

9015 بازدید | 51 پست

⚜ ذکر صالحین ⚜

هیچ کار خداوند بی‌حکمت نیست ...

🌼🍃  🍃🌼

پادشاهی هنگام پوست کندن سیبی با یک چاقوی تیز٬ انگشت خود را قطع کرد. وقتی که نالان طبیبان را می‌طلبید٬ وزیرش گفت: «هیچ کار خداوند بی‌حکمت نیست.»

پادشاه از شنیدن این حرف ناراحت‌تر شد و فریاد کشید: «در بریده شدن انگشت من چه حکمتی است؟» و دستور داد وزیر را زندانی کنند ...

روزها گذشت تا اینکه پادشاه برای شکار به جنگل رفت و آن جا آن قدر از سربازانش دور شد که ناگهان خود را میان قبیله‌ای وحشی تنها یافت. آنان پادشاه را دستگیر کرده و به قصد کشتنش به درختی بستند. اما رسم عجیبی هم داشتند که بدن قربانیانشان باید کاملاً سالم باشد و چون پادشاه یک انگشت نداشت او را رها کردند و او به قصر خود بازگشت. در حالی که به سخن وزیر می‌اندیشید دستور آزادی وزیر را داد. وقتی وزیر به خدمت شاه رسید٬ شاه گفت: «درست گفتی، قطع شدن انگشتم برای من حکمتی داشت ولی این زندان رفتن برای تو جز رنج کشیدن چه فایده‌ای داشته؟»

وزیر در پاسخ پادشاه لبخند زد و پاسخ داد: «برای من هم پر فایده بود چرا که من همیشه در همه حال با شما بودم و اگر آن روز در زندان نبودم حالا حتماً کشته شده بودم.»

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

@mvs  

اینم بخون دوست عزیز

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالی بود ممنون🌷🌷

قربانت🥰

مرگ بچم نازایی من چه حکمتی داره احتمالا حسرت خوردن حکمتش یا داغ دلم

عزیزم خدا صبرت بده بچت چن وقتش بود 

عزیزم من خودم هم بچم پارسال برج پنج فوت شد درک میکنم چی میگی بخدا بدترین روزای عمرم بود ولی گذشت الان دوباره خدا بهم یکی دیگه داده مطمئن باش پاداش تو هم محفوظه انشاءالله به همین زودیا دامن شما و همه ی منتظرا سبز بشه به حق شش ماهه آقا امام حسین (ع)

عزیزم خدا صبرت بده بچت چن وقتش بود  عزیزم من خودم هم بچم پارسال برج پنج فوت شد درک میکنم چی می ...

شش سال بخاطر قصور پزشکی فوت شده یعنی کشته شده پزشک هم محکوم شده من هم نازا شدم والا من دیگه بریدم برام مهم نیست میخواد بده یا نده نمیشه که با خدا جنگید 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

قربونت برم خواهر گلم،خدا بهتون صبر بده،به خدا که ما از قانون اون دنیا وپشت پرده ی این دنیا بیخبریم،خدا میداندو بس

انشاءالله به حق امام حسین ع دامن شما وهمه ی منتظرا سبز بشه الهی آمین

از خدا میخام دامنتون سبز بشه 

هر کس به طریقی امتحان میشه

یکی بچه دار نمیشه.یکی مثل مادر من باید پسرش تو بیست و دوسالگی سرطان بگیره و دست چپش رو قطع کنند. حکمت خدا رو اگه ما میدونستیم که دیگه آزمایش نبود اسمش.خانم عزیز خاهشا صبور باش من برای شما دعا میکنم شما هم منو دعا کن که از این بیماری سربلند بیرون بیام.

از خدا میخام دامنتون سبز بشه  هر کس به طریقی امتحان میشه یکی بچه دار نمیشه.یکی مثل مادر من با ...

سلام برادر عزیز حتما .انشالله  به حق همین اذان مشکل شما هم برطرف بشه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه