2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بود😍 حالا بگو دفعه بعد کی عاشق میسم و اینکه کی شاغل میشم🥲

رو کسی کراش نداری ؟درحال حاضر؟

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
رو کسی کراش نداری ؟درحال حاضر؟

نه خداروشکر😅😂

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
پیدا میشه تا اخر سال فعلا کراش😁

کراش؟ 

خدا نکنه

بابا دلم عشق دو طرفه میخواد کراش میخوام چیکار 🥲

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
کراش؟  خدا نکنه بابا دلم عشق دو طرفه میخواد کراش میخوام چیکار 🥲

بعدش عشق میشه صبر داشته باش🤭

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
بعدش عشق میشه صبر داشته باش🤭

الکی🤣🤣🤣

اگه شد حتما خبرت میکنم

این تاپیک رو نگه دار🤭

الکی🤣🤣🤣 اگه شد حتما خبرت میکنم این تاپیک رو نگه دار🤭

باشه بیا بگو 😂😂😂