2777
2789
عنوان

بواسیر و زایمان طبیعی

227 بازدید | 6 پست

دوستان من بواسیر دارم بیرون زدگی در حد نصف بند انگشت الان دو ماهمه.....بنظرتون بیمارستان دولتی با این اوضاع بازم منو میفرسته زایمان طبیعی؟

تهرانم هستم میخوام بیمارستان آیت الله کاشانی تشکیل پرونده بدم بنظرتون سزارین نمیفرستن؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۱۵ میلیون نیست نهایتش ۸ تومن البته من با توجه به دکتر خودم اینو میگم 

نه بابا دخترعموم یک ماه پیش سزارین کرد بیمارستان انصار ۱۱تومن داد واسه منم تا سال دیگه که موقع زایمانمه میشه همون۱۵دیگه بااین اوضاع فرزندآوری هم تبلیغ میکنن 

نه بابا دخترعموم یک ماه پیش سزارین کرد بیمارستان انصار ۱۱تومن داد واسه منم تا سال دیگه که موقع زایما ...

من جاریم  دو ماه پیش زایمان کرد هزینش ۸ تومن شد دکتر خودمم سز اختیاری انجام میده دیدم یه نفر داشت در مورد قیمت ازش میپرسید همین ۸ تومن شد احتمالا شهر به شهر فرق میکنه قیمتا

نه بابا دخترعموم یک ماه پیش سزارین کرد بیمارستان انصار ۱۱تومن داد واسه منم تا سال دیگه که موقع زایما ...

آره منم دخترخالم یه ماهه زایمان کرده بیمارستان خاتم الانبیا ده میلیون و پونصد شد.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم