2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی لباس

363 بازدید | 24 پست

دوستان تا به حال از اینستا یا کانال تلگرام خرید داشتید؟بیاین همگی کانال های معتبری که لباس و وسایل دیگه سفارش دادیم و برامون آوردن رو معرفی کنیم و تجربه هامون رو از خرید اینترنتی به بقیه هم بگیم که یه وقت خدای نکرده کلاهبرداری نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اینستا فقط خرید کردم اینم ایدیاش

Kazarinofficial 

Dream_dress.ir 

aldo.gallery کیف

Metisofficialir 

Stellar_by_setare 

Sanaz.fashionhouse 

Iriano.ir 

Negarnedaei 

Jamas.label 

Zico_brand 

zoradolabel 

Coral_wear 

Filodellago 

dumieloffical 

Anti_fashion_worlds 

دیگه یادم نمیاد🤔

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
وای مرسی عزیزم.چه قدر زیادن معلومه تو این زمینه ماهریا 💜

خواهش گلی💛💛به خرید انلاین علاقه دارم😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
راضی بودی عزیزم از کالا و تحویل کالا؟

عاااالی، هم بسته بندی خوب، هم جنس خوب 

فقط اگه شهرستان هستین چون با پست میفرستن دیرتر به دستتون میرسه

عزیزم شما چه قدر کانال های لباس و... تلگرام رو قبول دارید؟خرید داشتید اونجا یا کانال خوب و معتبری می ...

تلگرام نمیتونم اعتماد کنم مگر اینکه یه پیجی داشته باشه چون فقط کانال باشه ن گروهی نه چیزی اعتماد سخت میشه تو این وضع کلاهبرداریا

تلگرام نمیتونم اعتماد کنم مگر اینکه یه پیجی داشته باشه چون فقط کانال باشه ن گروهی نه چیزی اعتماد سخت ...

عه؟که این طور

بعد چه طور میتونید به پیج های اینستا اعتماد کنید قبل از خرید؟چون تو اونجا هم احتمال فالوور فیک و.... هست