2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا

9589 بازدید | 69 پست

بچه ها کمک کنید لطفا من چند روزه قرص لاغری گلوریا خریدم کاملا مطمئنم که اصل هست روز اول نیم ساعت بعد از مصرف قرص حدودا تا سه ساعت استرس بیش از حد داشتم و یکم تنگی نفس و بی خوابی بیش از حد و انرژی خیلی بالا . روز دوم هیچ علائمی نداشتم خداروشکر سوال اصلیم اینه از روز اول که قرص خوردم انگار تو حلقم یچیزی هست که هرچی آب میخورم از بین نمیره میخواستم بدونم میدونید از چیه و چرا اینجوری شدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروی خیلی بدیه ولی فوق العاده لاغر میکنه ....خواهرمنم گرفت دوروز خورد روز سوم ازسرگیجه م معده درد کارش ب بیمارستان کشید 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم از کجا گرفتی و چند من یه مدت دنبالش بودم پیدانکردم

من از عطاری کنار خونمون خریدم عزیزم دونه ای ۱۵ تومن بسته ۳۰ عددی هم گفت ۳۵۰ من فعلا ۱۰ تا دونه خریدم که نتیجه رو‌ببینم اگه خوب بود بزم بسته بخرم نمیدونم نتیجه میده یا نه ولی به شدت اشتهام کم شده یعنی میتونم بگم امروز هیچی جز آب و‌چایی نخوردم 

داروی خیلی بدیه ولی فوق العاده لاغر میکنه ....خواهرمنم گرفت دوروز خورد روز سوم ازسرگیجه م معده درد ک ...

من اصلا مشکل معدن یا سرگیجه ندارم یعنی روز دوم که میخورم هیچ علائمی نداشتم ولی اشتها به هیچییییی ندارم فقط آب و چای

خیلییییی عوارض داره توش شیشه داره که نمیزاره هیچی آدم بخوره به شدت تشنه میکنه هرچقدر هم کم کنی برمیگ ...

من گلوریا نخوردم 

جی سی خوردم فعلا ۲۰ روزه تموم شده ۱ کیلو برگشته از اون همه