2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال آموزشگاه سردارآسمانی توی ایتا

ولی الان دورش شروع شده باید صبر کنین دوره ی جدیدش

من ثبت نام کردم نازک دوزی دوره هفت ماهه هست 

کلیپ ها رو میفرستنن توی گپ و رفع اشکال داره توی ایتا 

هر سوالی باشه مربی جواب میده و کلیپ ها آموزشش کامل و جامع و حرفه ای،قیمتش هم 95 هزار تومان بود

دوره های دیگه مثلا دوخت مانتو،لباس دخترانه ؛...داره

اسمشون چیه؟ من آخه صفرم تازه مبخوام یاد بگیرم.. چندتا پیج دیدم تو اینستا اما خب هیچ کدوم از اول شرو ...

سلام آموزش خیاطی تو واتساپ داریم به همراه گروه رفع اشکال واسه سوالاتتون

آموزشها مون خیلی آسونه و همه میتونن یاد بگیرن 

دو جلسه اول رو رایگان میتونین شرکت کنید تا با آموزشها آشنا بشین 

شماره واسه عضویت واتساپ ۰۹۱۷۰۴۸۰۵۲۰

آموزش خیاطی آسان 

عزیزم ببین اول باید اندازه گیری رو یاد بگیری که از طریق یه فیلم حالا توی آپارات و اینستا و یا گوگلم میتونی

بعد از طریق پیج ها میتونی برش و دوخت رو یاد بگیری

https://instagram.com/khayatsho1?utm_medium=copy_link

اندازه گیری رو بلد باشی میتونی خیلی راخت از پیج ها خیاطی رو یاد بگیری

خیاطی بدون الگو هم راحته

امیدوارم موفق باشی لزومی هم نداره تو دوره های با قیمت بالا شرکت کنی چون خیلی از پیج ها همون دوره ها ...

ممنون عزیزم.. آخه میدونی مثلا ساسن و چین دادن و لقی گرفتن و این چیزا رو بلد نیستم..اگه پیجی میشناسین پایه ای یاد داده باشه ممنون میشم بگی

کانال آموزشگاه سردارآسمانی توی ایتا ولی الان دورش شروع شده باید صبر کنین دوره ی جدیدش من ثبت نام ک ...

بله عزیزم،95 تومن،اما آموزشی که میدن اگر آموزشگاه بیرون می خواستیم بریم باید حدود 3میلیون و ..می دادیم