2777
2789

سلام وقت بخیر

میخواستم واسه لاغری شکم و پهلو حلقه بگیرم 

به نظرتون اول کار که شروع میکنم بهتره از این حلقه ساده ها باشه یا حلقه ژله ای ؟؟

ممنون 🌹🌹

سوال منم هست

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لطفا لایک کن

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

سلام حلقه ساده اصلا به درد نمیخوره.

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

من سه سال پیش حلقه خریدم میخواستم بزنم همش میوفتاد آخرم یاد نگرفتم😐🤦🏻‍♀️

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
واقعا؟؟ روزی چقدر میزدی ؟؟ حلقه ت از کدوما بود ؟؟ تاثیر نداشت رو شکم و پهلو ؟؟

بیشتر از یک ربع نباید بزنی نهایت دو تا یک ربع

بی تاثیر نیست ولی نمی ارزه به آسیبی که میزنه

برنج و نون و کم کن ورزش های شکم انجام بده

هم ساده دارم هم ژله ای که اول با ساده باید شروع بشه همون ساده آسیب زد بهم ژله ای که سنگینه و جای خ ...

آهان مرسی که جواب دادی 🌹

ولی تچتاپیک های قبل و می‌خوندم میگفتن با سنگین شروع شه راحتتره اما کبود می‌کنه و کمر درد میاره